Amacam blog aku....OK tak ?

Thursday, January 5, 2012

Aku dah registered new company

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian...

Semalam aku amik cuti utk uruskan hal persekolahan anak2..yg sulung dh std 6..no 2..std 4..yg bongsu masih kindergarden ( next year std 1 ) .Lepas dh sette semua aku ke SSM ( Suruhanjaya Syarikat Malaysia ) @ Bandar Sunway .....utk apa ???????

Jeng3x..aku dh registered new company mainly utk organizing motorsports event ni..sblm ni aku dh ada satu club iaitu KF Design Autoshow Club . Mmg target aku utk lebih succes dlm event management ni terutama dlm penganjuran autoshow @ drift dsb nya . Harap2 dgn tertubuhnya company baru aku ni ...aku akan dapat project yg lebih "grand" dan boleh la nk kawen sorang lagi..ooppss silap lak...nak beli kereta satu lagi he3x .InsyaAllah ada 2 ~ 3 project sedang aku usahakan ..tunggu update dr aku nanti yer...
BTW..inilah nama company aku .GM EVENT MANAGEMENT...( PG0293290-M )..apa maksud GM tu ?? Mestilah GilaModified !




39 comments:

Fixx said...

lepas ni boleh buka banyak cawangan la kan

katak comel said...

mkin masyukla abg khairul..ley la kite ngedate ekk..hihi

Terbelog said...

wah...masyuk tu..nak join hhe

.: iEyLa :. said...

waahhh..congrats bro..
happy for u lah!!

Niza Romli said...

wahh...bestnya ada company sendiri kan...semoga sukss dn adanya company baru ni ;)

burnkelana said...

ada keje kosong? bahagian HR? hehehe

abah khalisha said...

kawin lg satu pun boleh tu..tp sempat bengkok pinggang sebelum dapat naik pelamin dikerjakan bini..ahahaha...moga lebih sukses lepas ni

khaifaiz said...

semakin mengorak langkah nmpknyer

Original CikTeddy said...

wah..tahniah bang khairul..jgn lupe syukur atas rezeki Allah..moga trus sukses abg!

ChaCha said...

taniah..moga berjaya hendaknya :)

My Life's Journey said...

hahaha ingat nak kawin satu lagi betul2 ..kang tido kat luar abang nanti hihi ..chak gurau je.


Taniah bang ..atas kejayaan abang ni ..abang ni semakin hebat la ..rezeki semakin mencurah2 ke ladang gandum ..terbaik dari ladang yeayyyyy ..


taniah bang ..kami semua berbangga ada kawan blogger mcm abang ni ..taniah ..chayokkkkk!!!

josrevalution said...

semoga suksesss.... bro.. :)

Polskahackrew said...

wah hebat bro.. tahniah.. selamat maju jaya..

cinnamon.com said...

rezeki...Mcm mana sibuk pun anak2 tetap di dahulukan...ayah yg baik ni..tahniah..

NURULHANIF said...

wah tahniah.. :)

Kazman & Sue said...

tahniah.... makin maju kawan kita ni......

cimOt said...

tahniah dan selamat maju jaya hendaknya..

ummiross said...

tahniah khairul, ummi tumpang gembira dan bangga..

Ckin Kembaq said...

Wah!kalu abg sy tau ni suka dia.. hehe ^_^ dia ni memang minat bab2 modified ni.. ^_^

pelangi sepi said...

tahniah

LydSunshine said...

Kat bandar sunway ada SSM ke? Aiseh, ketinggalan betul. Kencang la bisnes Gila Modified lepas ni.

Dalila Hamid said...

amboi... sakan depa no... tahniah!!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah..^^

syiela said...

wah congrats... moga terus success

acheeqa farhana said...

amboi2..thniah yeee..moga sucess slalu :)

zati embong said...

congrats!hihi.ada keje kosong x?

Koding said...

moga berjaya..

orang muo said...

tahniah bro..org muo doakan anda berjaya..cuma saya harap kalau dah sukses dlm bisnis nnti jgn lupakan kita geng bloger..truskan berblog... congrat!!!

Ungu Violet said...

pehhh...terus sukses...tahniah2...:)

Mrs.Yie said...

datang sini nak mintak kerja ngan company GM..hahaha :)

khairul said...

terima kaseh buat rakan2 yg menyokong..err pd sesapa yg nk mtk kerja tu...setakat ni blom ada lobang2 kerja hehe

Mohd Norafzal said...

perghh bukak company la dia..hmm ada can tak aku nak gulingkan dan amik tampok lembaga pengarah?hahaha

nanimuhamad said...

tahniah syoknya.....nak join leh x hehehhehe!!!!

dwaty said...

wah2... bukan satu boleh kawen 2 ni bang... hehehe...

gurau jer.... boleh beli lagi 2 keta... hehehe...

Abhamz said...

salam, dah ada syarikat sendiri....tentu seronok....apapun tahniah!

Kira Kekuri said...

waaa~ smoga semuanya nnti berjln ngan lancar~ :)

caliph shuriken said...

congratz bro.. smoga trus sukses ^^

Afzainizam said...

nampaknya semakin best gila modifide sekarang ni melangkah lebih jauh... lebih advane lagi... tahniahhh

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip servis motorsikal lc135

SeseDaP RaSa said...

tahniah.. :-)