Amacam blog aku....OK tak ?

Friday, September 30, 2011

Apa kejadah ni pulak !!!!!!!!

Hampa mesti nampak alert ni bila masuk blog 


aku..macam mana nak hilangkan menatang nie ???


Tolong ...tolong...










gilamodified.blogspot.com contains content from 


newtechinfo4u.blogspot.com, a site known to distribute malware. Your computer might


 catch a virus if you visit this site.

Autoshow Ekspo Usahawan Desa Putrajaya Sept 24 2011

Thursday, September 29, 2011

Confirm "selamat" !!

Aku cilok gambaq ni dr fb member aku tadi..yg aku rasa lucu utk di kongsi bersama mlm2 nie...
sambil hampa dok mkn nasi tu ..jok kita layan jap trio anak beranak nie......


Ada blog kena hacked lagi

Pagi ni bila check shoubox aku terlihat sdr Sya dari syahadasubri.blogspot.com bagi tau yg blog dia sudah kena hacked. Rupa2 nya hacker yg sama kot yg hacked blog aku aritu .mai tekan sini .Buat Sya...abg harap jgn panik @ gabra..cuba hubungi  bro hacker tu thru FB dia dan mintak tolong return balik blog Sya..InsyaAllah semua akan OK nanti .

Buat bro hacker..hang tolong sat dia


Kia Optima with scissors door

Menurut kata owner ,.kereta ni blom 100% siap modify lagi...byk lagi yg masih belum dilakukan..tapi bagi aku klu dah tahap mcm ni dh kira ok ler tu .Audio system pon not bad tu !.apa kata hampa pulak ?

Tuesday, September 27, 2011

Trophies for Esso Autoshow

Finally aku dapat jugak job untuk buat event autoshow  selepas di kecewakan pada 2 event yg lepas . Seperti yg hampa semua sedia maklum , autoshow kali ini akan diadakan di Esso Seberang Jaya Penang ( betol2 tepi highway dekat Nasi Kandar Subaidah ) pada Oct 9th nanti .
Memang la ni aku dah start busy dok prepare utk show ni , walaupon dgn baget yg amat sedikit dr Esso aku akan cuba buat yg terbaek utk mereka ( mana tau len kali depa panggil lagi kan hehe )
Semalam lepas balik kerja , aku dah start booked trophies utk event ni . Harini aku akan buat Tshirt lak . Aku harap pasni leh jumpak lagi member2 blogger masa event tu nanti ..........mai jgn tak mai tau !

GPS coordinate : N5 24 11.4 E100 24 27.2


Monday, September 26, 2011

Jumpak rakan blogger kat Ipoh

Tengah dok lepak2 masa autoshow smlm , aku disapa oleh sepasang suami isteri yg memperkanalkan diri mereka dari http://joijoi80.blogspot.com/ , actually aku pada mulanya mmg x kenal mereka ..bila disebut nama blog tersebut baru lah aku teringat . Inilah pertama kali kami bertemu , sblm ni hanya thru blog sahaja , bagus kan ada blog ni,.leh dapat ramai kawan .
Kira glamour gak la aku ni kan hehe . Sebelum bersurai , kami sempat la berposing bersama dgn kereta Fairol tu . klu nak tau details jom lah kita pakat2 terjah blog beliau nie .






Autoshow Gegaria Harian Metro 25/9/2011

Semalam awal2 pagi aku bwk wife dan anak2 aku pergi Dataran Ipoh ( dekat MBI ) sempena Karnival Gegaria Harian Metro , salah satu event nya ialah Autoshow.Lepas mkn nasi ayam yg berharga RM28 utk 4 org makan !!!( patut aku rasa mcm nk tercekik ja ) , aku dan wife masing2 buat acara bebas..dia p layan booths yg ada ..maka aku macam biasa la..layan autoshow !
Main purpose aku p sana selain jumpak member2..aku jugak dok promote event Esso Autoshow yg bakal aku buat pada 9/10 nanti..ni kira lawatan sambil menyelam minum ayaq la . Kira2 60 buah kenderaan mengambil bahagian antara peserta yg hadir dr Penang ialah Fairol Hantu Kak Limah , Firdaus VIP dan Wan Viva VIP. Aku blom dpt result rasmi lagi sebab aku x tunggu time result di umumkan ,dengar khabar ramai yg x puas hati..nantikan entry Part2 dr aku . Jom kita layan antara keta2 yg ada ..
                                                   Tu dia hero Malaya ....

Poster KUD Putrajaya ada motor adek aku lerr

Ngantuk sangat aku hari ni sbb semalam baru balik dr Ipoh tengok Autoshow Gegaria Harian Metro . Kalau hampa perasan , dlm kebanyakkan paper kelmarin dulu ada eklan Autoshow KUD kat Putrajaya  , dlm eklan tu ada terselit gambar scooter adik aku ( pink kaler )dan kereta waja putih Fairol ( Hantu Kak Limah ) .
Scooter tu masih dok ada lagi..cuma dok selimut kat rumah mak aku ja la ni..
Aku pernah buat entry ttg scooter adek aku ni..klu nk tengok mai la picit sini.marilyn monroe



Saturday, September 24, 2011

Mai tengok aku naik beskal lak .

Asyik2 kereta ja ...sure boring kan ? Jom arini aku nak tunjuk kat hampa XTVT aku bila masa lapang .Mungkin ada antara hampa dah tau yg aku ni dulu ex-cyclist utk team Kedah pada masa muda dulu ( la ni x la tua sangat...tahap "kehandseman" tu masih ada ).
Kalau korang nk tau , aku skrg ni dok start training utk kejohanan Lumba Basikal sempena Pesta P.Pinang pada Dec nanti . Target aku bukannya utk menang pon ..cukuplah sekadar boleh habiskan jarak 120KM tu pon kira ok dah..la ni kayuh cuma utk kekalkan stamina dan jaga kesihatan ja..maklum lah umur pon dah lanjut ni. Tiap2 petang klu aku balik awal dr opis..aku mesti berkayuh lebih kurang 30KM .
Naik basikal ni bagus tau utk kesihatan..badan pon cergas ....lagi satu perut...confirm tak boroi !! tengok mcm perut aku tu ..ada boroi ?

Sblm ni pon aku ada buat 3/4 entry tg xtvt beskal ni..klu nk tgk meh sini.
yellow-ride-sempena-ltdl-2011
le-tour-de-penang-island-16012011
le-tour-de-lumut-30012011

Jangan dok gelak aku pakai stokin hijau terang tu...safety wei !!

Slim lagi aku kan? Eh betol ker mcm x kawen lagi ?

Baru balik training..penat nk mampoeh !

Ni benda2 yg wajib aku bawak masa training..spare tyre , pump....Coke setin 




Wednesday, September 21, 2011

Syukur Alhamdulillah



Syukur Alhamdulillah setelah hampir 2 hari blog aku di hacked kan..baru sebentar tadi dah pulih sepenuhnya . Jutaan terima kaseh sekali buat semua rakan2 bloggers ku yang sudi membantu dari segi teknikal mahupun sokongan moral .Allah saja yg dapat membalas jasa baik kalian .

Kalau korang nk taw , aku kena hacked exactly genap usia blog aku yg setahun iaitu pada 20/9...terlalu sadis kan , menda dh jadi ..apa nk buat kan .Aku mmg dah plan nk buat special entry ttg birthday blog aku kelmarin ..tetiba dh jadi camni...hilang stim teros !

Inilah pengalaman yg paling menakutkan sepanjang aku berblogging ni..dan semestinya hampa pon takot jugak kan .Mau tak cuak ...bukannya senang nk buat blog ni..kalau macam hampa x pa la mmg dah cekap bab IT ni..kalau aku ? jenuh merangkak ! At least aku belajar sedikit pengalaman dr kejadian ni..thanks pada si hacker tu yg sudi berkongsi tips ..antaranya pastikan password korang letakkan panjang2 ( kena ada kombinasi alphabet dan numeric ).Antara tujuan mereka hacked adalah utk alert yg blog kita ni weak dr segi security protection . Aku harap , hang jangan la hack blog aku dan rakan2 ku yang lain..aku sokong klu hang p hack blog2 yang menghina Islam , yg menghina nabi , yg menyokong murtad, blog songsang dan sebagainya .


"Design" hilang

Button DEsIGN ni yang aku maksudkan ...camna nk retrieve balik ?


perlu tak aku buat blog lain klu dah button "DESIGN" tu dh hilang ?
aku dlm process buat blog lain http://gila-modified.blogspot.com..posts semua dh transfer..tp aku dok try transfer pki google freind connect utk transfer follower ...sampai skrg x leh la ..ada cara lain ?

macam mana kta nk suruh visitor singgah ke blog baru saya ...maksud sy bila someone visit blog sy yg asal.. akan ada message pops up suruh divert ke blog baru ..mcm mana nk buat tu ?

Tuesday, September 20, 2011

DESIGN dah hilang pulak dah !

Aku mmg down giler skrg ni..ntah la leh tido mlm ker tak nanti..baru aku perasan.key untuk DESIGN hilang , yg ada cuma posting,comment,setting,template,monetize,stats .Aku dh tya hacker tu..dia pon x taw camna nk regain  key tu .

Apa perlu aku buat skrg ? adakah cara untuk dapatkan key DESIGN tu ?
perlukah aku buat blog yg lain ?
camna nk copy semua posts dan followrs aku ke blog baru ?

naya aku !

Aku malas nk type panjang2 arini..ini lah rupa blog aku selepas di hacked kan !

Si hackers tu x dpt menolong utk regain blog aku yg asal ..............

aku perlukan sokongan moral dr kawan2 semua..apa salah aku ? aku ni bukannya pandai dlm blog..sikit punya susah aku nk buat blog aku dulu...tetiba kena mcm ni .Allah saja yg tahu betapa kecewa nya aku .Buat hackers tu..aku x marah.ada pengajaran yg aku dapat dr hang harini kan ..harap2 hang jgn lah hack blog aku lagi .

aku pon x pasti bila aku nk buat balik blog aku ni ....byk crita2 menarik aku nk kongsi..tetiba dh jadi mcm ni...hmmm ..malas la aku ..

aku perlukan komen dr kawan2 semua utk menaikkan semangat aku ..kepada semua rakan2 yg sudi membantu aku harini.aku ucapkan jutaan terima kaseh..nanti aku buat special entry ttg kejaian ni .


Lagi satu ..key utntuk DESIGN dh hilang la ...adoi camna nie ? perlukah aku buat blog lain tp camna ngan entry2 dan followers aku ??

Monday, September 19, 2011

Next autoshow project

Semalam aku dapat jemputan ke majlis open house anjuran salah satu parti politik kat Malaysia @ Autocity Penang.Walaupon aku bukannya ahli seumur hidop hatta ahli biasa parti tersebut..dek kerana dah depa jemput ..maka aku pon p lah dgn family aku .Lagipon wife aku tak masak t'hari tu .. maka "selamat" lah baget kami utk t'hari tu hehe .
Selepas sesi "melahap" dah selesai..aku ke Esso Seberang Jaya ( berhampiran Hsp. Seberang Jaya )utk bertemu dgn manager disitu untuk discuss ttg autoshow yg bakal diadakan InsyaAllah 9/10 nanti . Aku difahamkan acara autoshow merupakan salah satu event mereka pada hari tersebut sempena Esso Customer Appreciation Day . Aku dah mintak budget yg sesuai utk event tu and now tunggu response dari mereka sahaja..harap2 x jadi la mcm Tesco haritu . Kalau event ni jadi..ini merupakan kali kedua aku buat dgn Esso , ingat lagi kan Apr this year aku buat kt Esso Perai..meh tgk sini Esso Prai part 1 dan Esso Prai part 2.

Tapak cadangan event utk autoshow tu..


Saturday, September 17, 2011

X-VIP SUMIKO 2

Geram2 pon x guna jugak..menda dh jadi..OK x pa ..hari ni kita layan VIP style pulak . Korang ingat lagi kan Viva Firdaus yg buat pintu naik beberapa pulan yg lepas kan ?Klu lupa meh tgk sini. lambo door .
Harini aku nk share dan bawak korang ronda2 tengok kereta dia dan tengok apa yg dibuat lagi oleh Bro Firdaus kita ni .
Selain minat dlm bidang modified kereta ni..rupa2 nya belia jugak terlibat dlm bidang ternakan ikan kecil2an , klu hampa x percaya tengok la anak ikan dekat bawah dashboard dia tu ! Ada mini akuarium rupanya !
Viva tahun 2009 ni masih mengekalkan enjen asal iaitu Viva 850ex manual . Tidak banyak upgrades yg dilakukan terhadap enjen beliau , hanya penukaran set Spark Plug Iridium dan Air Filter Elevo yg mengambi tempat .
Rim sukan dan tayar merupakan dari brand Racing Spirit / Goodyear 175/50 R15. Dari segi bodykit , jenama Wald , Myvi Sumiko dan bodykit custom menjadi pilihan Firdaus . Sesuatu yg unik ttg kereta Firdaus ini adalah mengenai design opening bonet hadapan dan lambo door nya  yg jarang sekali kita lihat .
Mengikut kata Firdaus , Viva ini berkonsepkan VIP .so tak sah lah klu acc VIP tidak di "sumbatkan" kedalam kereta beliau ini , klu di terjah ke bahagian interior,  segala2 acc telah ditukar supaya mengikut rentak VIP ..termasuklah ke kotak tisu ! Macam dok dlm disco la pulak aku rasa .
Bro Firdaus nak sangat kita komen kereta dia ni..apa yg kurang..apa yg perlu di tambah dan sebagainya ..klu korang sudi...komen lah yer .Komen aku utk Firdaus..moga2 boleh bukak kedai ikan satu hari nanti ha3....klu bela ikan kelisa dlm kereta pon sempoi gak tu !

Antara semua pic...aku paling suka pic nie ....

Friday, September 16, 2011

Aku geram nie


Aku tengah geram..kecewa..ketika entry ni aku dok tgh type. Mau tak geram kedua- dua autoshow yg aku plan tu ( Giant Kulim dan Tesco BM ) telah di cancel dan di tunda yg aku sendiri pon x pasti sampai bila . Penat2 aku buat proposal..penat2 meeting sampai 1-2 pagi lastly habok pon tarak .
Yang aku geram sangat bukannya apa ...pihak penganjur mcm tak bersedia nk buat show tapi pada masa yg sama dok suruh aku plan itu dan ini . Cuba korang bayangkan...segala perancangan hampir dari A ke Z aku yg aturkan...buat trophy , buat banner , design TShirt , cari sponsors , urusan dgn majlis perbandaran / polis / JPJ , jemputan utk press hinggakan ke jemputan nak panggil YB pon aku ! Buat perabih duit call / sms dan minyak kereta aku ja ...hampeh betol !
Cuma tinggal lagi satu project ja lagi..itu pon dlm process perbincangan lagi , iaitu Autoshow Esso Seberang Jaya yg di jadualkan dlm pertengahan bulan Oct nanti .     

Hampa tak kesian ka kat aku ni ? Buat penat ja aku tulis...OK lah aku nk p lepak kt kedai mamak jap nk pekena teh tarik..manatau leh mereda kan skit kekecewaan hati ku ini .... 

Thursday, September 15, 2011

BGR Kancil

Kancil hitam milik Bro Fendi atau lebih mesra dikenali sebagai Menggo di kalangan member2 kat Penang ni mmg famous sbb kekuatan audio kereta nya yg mmg kuat dan mampu "merentap jantung" sesapa saja yg berada dekat dgn kereta dia  !
Menggo ni dah kira macam peserta wajib di setiap pertandingan auto/audio show mahupun show off audio di bahagian utara ni. Antara semua auto/audio show yg dipertandingkan , cuma satu saja autoshow yg dia x boleh join ..iaitu autoshow yg aku sendiri anjurkan .Sebabnya adalah , Menggo ni merupakan salah seorang dari kru aku ketika pertandingan , selalunya beliau aku arahkan untuk mengadili bahagian audio system ...haa sebab tu dia x boleh masuk bertanding .
Jom kita tengok menda apa yg dia pasang dlm kereta dia sampai bunyi kuat sangat tu ...

Head unit @ player = JVC KD-SH909R
Pre amp ( 3 units ) = RDS 7008 and SP Audio
Amplifiers ( 5 units )
1)US Turbo A Class Design
2)MTX B4C76
3)Hunter
4)Agako XT 2150 ( 2 )
6)8 pcs Mid Bass 6" ( MTX and Black General )
7)4 pcs Tweeters ( Black General and Beyma)
8)4 pcs 12" Beyma Sub woofers

Ehh..harini birthday aku la...x kan hampa x mau wish aku kot ?Kalau x mau bagi hadiah..klik2 pon jadi lah :)

Perut mau kasi kempis skit bro..dah nampak macam woofer dah tu ..hahaha

AAA Damansara Autoshow Sept 11 2011

Tuesday, September 13, 2011

Let's meet my "Ghost Rider" ......

Kepada "pengikut tegar" blog aku sudah semestinya mengenali asal usul kereta aku ini . OK x pa walaupun maseh ramai yg belom tau kesah ttg kereta aku ni , jom aku flashback kan skit sekali lagi .Kereta aku ni  asalnya adalah sebuah Wira Aeroback jer, mmg betol apa yg ditulis dlm Metro tu...kos perbelanjaan yg hampir "memufliskan" bila aku buat kereta tu dh mencecah lebih RM60K ! , hampa percaya x cakap aku ni.? betol aku x tipu...tanya mak aku .

Ada 3 modification yg aku anggap "the one and only" kat Malaysia ni dan x ramai yg sanggup buat ..yg pertama ttg design pintu depan aku tu..nampak tak mcm mana opening dia kan ? kalau sekarang ramai yg dok berlumba-lumba buat bukak pintu naik atas...aku bukak pintu ke depan lak ...amacam canggih tak idea aku? Haa..yg kedua lak ..saiz dan design spoiler aku tu ..design ni aku tiru dari mat2 modders kat Jepun masa aku dok sana dulu..design gila2 camni di panggil " BOSOZOKU " style . Berat jangan cakap la ...punya seksa nk bukak bonet belakang ! Dan yg ketiga , design lampu belakang ..ala yg macam beriam buloh tu...structure dia buat dari pipe PVC ja dan di adun dgn fiber..hebat tak idea aku nih ??


Konsep airbrush berapi ni diberi nama "Ghost Rider" sempena dari filem Ghost Rider . Ini merupakan design aku yg ketiga selepas warna biru dan oren ( tengok kat header aku tu ) . Design ni siap sepenuhnya  pada pertengahan bulan Ogos 2007 . Antara kesemua design yg pernah aku buat...Ghost Rider inilah yg paling aku suka sebab byk memori 2 yg x kan aku lupa hingga ke akhir hayat ku .Nak tau kenapa ? Jom layan setiap pics dan kesah di sebaliknya ........

Sunday, September 11, 2011

Kereta aku dlm Harian Metro !!!!!

Ini lah jawapannya sbb apa reporter HM called aku hari tu. Lepas Suboh pagi tadi ingat nk p beli paper tp memandangkan Penang hujan lebat ..terpaksa lah aku hold sat hasrat hati yg berdebar2 nk tgk tu . Inilah kereta aku dulu , ini pic thn 2008 entah camna HM nk juga publish kan kesah kereta aku ni .
Akhirnya masuk juga paper kereta aku ni...klu hampa perati betol2 ..aku mmg ada kt dlm paper tu..yg pakai baju biru tu....jadilah buat tatapan anak cucu aku nanti .
Kalau hampa baca habih kesah dlm HM tu...dia ada sebut ttg " stereng rantai " yg aku buat sendiri tu ...haa..actually stereng tu masih ada dekat aku..satu2 nya benda yg menjadi kenang2an aku sampai mati.Ini tarak juai woo !
Yg pastinya keratan paper ini akan diframekan diruang tamu rumah aku....

Baju biru tu aku la....

Stereng ku ....dlm memori....


 

Saturday, September 10, 2011

Besok pekan BM confirm jem gila !

Ketika entry ni ditulis , aku baru jer balik dr raya open house kt rumah kawan @ Taman Guar Perahu. Elok sampai ja area kat situ ..ternampak perang poster BN & Pakatan Rakyat di kiri kanan jalan .Mula2 tu terdetik gak la dlm hati ni..PRU 13 dh nk dekat sgt ka ni ?
Rupa2 nya depa dok tengah buat persediaan nk sambut PM Najib esok kat situ , sempena majlis open house hari raya kat Sek. Men Guar Perahu ( eh buat kat sekolah ?? ).Kalau hampa nk tau ini adalah "area panas" setiap kali pilihanraya berlaku sebab.ini adalah kubu kuat DS Anwar Ibrahim .Setiap kali ada piliharaya...mcm pesta dibuatnya !...aku pon tumpang gak bertenggek kt situ ..bagi sokongan la kan ( hampa tau ka aku sokong sapa ni ??...x yah la g taw kat sini erk )...Jom kita layan poster2 ni dulu...Haa..esok jgn lupa beli Harian Metro tu !

Dapatkan Harian Metro edisi aHAD ESOK !!


Anda akan bertemu dengan jawapan "kenapa reporter Harian Metro called saya "

Mintak maaf kawan2 hari ni aku x sempat nk ziarah hampa semua..sibuk skit arini...sabaq nanti aku mai jumpak you all ok ...

jgn lupa beli HM esok taw

Thursday, September 8, 2011

Wan Waja Chicken

Sementara aku biarkan korang berteka teki ttg "kanapa Harian Metro called aku semalam " jom layan entry aku untuk hari ini dulu :)

Pelik gelaran yg depa bagi kat owner ni kan ? Walaupon pelik...korang tengok la keta dia ni dulu ..mmg ganaz la !!
Sdr Wan ni asalnya orang utara tapi dh lama menetap dan bekerja kt KL .Kereta dia ni mmg antara " kereta wajib hadir" untuk setiap autoshow....termasuklah show yg aku anjurkan. Segala2 nya telah dilakukan oleh Wan terhadap Waja beliau ini..Pintu lambo...sound system pon best ...engine smart dan berkilat ...monitors ...pasang "Air suspension" lagi tu dan mcm2 lagi lah..korang tgk la sendiri pics yg aku attached nie...
Kalau ditanya apa lagi yg patut dibuat pada kereta ni...jawapan aku ialah..tukar design sticker tu ke full airbrush ( luar dan dalam ) ..memang meletop weh !

Wednesday, September 7, 2011

Hampa tunggu !!!

Tu dia biaq bagi suspen skit...baru tadi Harian Metro called aku...nak taw pasai pa ???
Cuba hampa semua teka ......



mintak maaf pada semua rakan2 yg singgah blog aku...hari ni aku mmg x dak masa nk ziarah kalian semua..InsyaAllah saya akan membalas dan komen blog kalian semua.Sebab harini aku mmg bz giler sangat nk siapkan 2 proposal utk dihantar ke Kulim landmark Central dan Tesco untuk autoshow nanti .

Tuesday, September 6, 2011

Masyuk lagi.......

Aku sebenaq nya x p kerja arini...MC terkejut .Aku terpaksa amik MC sebab ada byk appointment utk aku hadir arini .Ketika entry ni ditulis..aku baru balik meeting dengan pihak Kulim Landmark Central @ Giant Kulim untuk mengadakan Autoshow / Audioshow Round 2 pada Sept 18th nanti sempena menyambut Hari Kemerdekaan negara Malaysia ke 54.

Pada jam 6.30 ptg nanti  , aku ada meeting dgn pihak pengurusan Tesco Bukit Mertajam pulak untuk mengadakan  Autoshow / Audioshow pada Sept 24th nanti . Mmg betol2 tight la jadual aku bulan ni..tu x termasuk bab2 kerja kat kilang lagi..mana dgn customer nk mai audit..meeting dan mcm2 lagi ( tu la naseb org kerja kilang mcm aku ni )

Haa..ada lagi satu...mlm ni kol 9pm aku ada meeting dgn pihak Digi pulak..kali ni untuk discuss bab sponsorship untuk next event aku . OK la no...aku nk tidoq jap.....letih wo

Monday, September 5, 2011

Gambar xcident Sept 3rd 2011

Inilah pics xcident yg aku ceritakan smlm..kejadian yg berlaku kira2 9pm di persimpangan simpang empat @ Taman Puteri Gunung Seberang Perai Selatan ini telah meragut 2 nyawa sekali gus . Tempat kejadian ni x jauh dari rumah aku..just 2km away saja . Yang paling aku x tahan dan sedih bila mana mangsa diajar mengucap oleh rakan2 nya , klu di tengok dari kecederaan tu mmg parah..Ya Allah..korang tengok la sendiri ....Al Fatihah dan takziah buat keluarga si mangsa  .

Sunday, September 4, 2011

lagi kemalangan maut

Entah mengapa sejak kebelakangan ni..aku asyik terserempak dgn kemalangan ngeri di jalan raya . Semalam aku lihat lagi satu kemalangan maut ( aku rasa la ) x jauh dr rumah aku ketika aku on the way ke rumah kenalan sekitar 9pm utk sesi "melantak" @ omputeh kata .....open house. Sorry aku x berkesempatan utk upload pics yg aku sempat ambik smlm  , sedih la aku tengok rakan2 mangsa dok ajar si mangsa mengucap .Dari pemerhatian aku..tahap kecederaan ketiga2 mangsa mmg teramat parah , aku pon pasti mcm mana kejadian ni boleh terjadi sbb ahli majlis mesyuarat tingkap aku blom bagi laporan lagi .InsyaAllah hampa tunggu pics kejadian ni esok ya..

Saturday, September 3, 2011

Demons are back

Dah bnyk hari blog aku ni x update sampai naik berlumut dan bersawang dah pon...raya punya pukulan ! Raya dah..open house dah p..rumah adik beradik dah p..poket pon dh tinggai habok...kuih raya dah tinggai serdak...so harini aku akan mula ber blogging pulak .Kepada rakan2 ku yg masih bercuti tu..enjoylah puas2..dan yg akan pulang dari kampung tu sentiasalah berhati2 di jalan raya .
Let's back into business...untuk pembuka tirai aku paparkan Wira Aeroback airbrushed ni dari Team Rozar ( kereta kawan2 aku gak nie ) , dengar khabar kereta ni baru ja siap . Ushar lah bonet dia tu ..siap ada rantai dan tengkorak lagi !