Amacam blog aku....OK tak ?

Friday, December 9, 2011

Waja Pak Non...

Assalammualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Mmg smlm aku busy skit ..tapi harini aku akan lagi buzy..sebab esok event aku ( Autoshow Gempaq Bangat ) akan bermula @ Autocity . Petang ni aku nk kena ke IPD amik permit , nk kena amik trophies..nk p amik stickers..mlm lak nk meeting ngan semua krew2 aku dan perjumpaan ngan leaders club2 kereta ..

OK lah...tanpa membuang masa..kereta pilihan yg bertuah untuk aku paparkan dlm blog aku hari ni ialah kereta Waja Pak Non...org Sg Petani nih ( aku pon baru kenai Pak Non ni..sampai nama betoi pon aku blom tya lagi hehe ) . Kalau x silap Pak Non baru ja start main autoshow ..namun kereta dia leh tahan gak tahap "ganazz " tu...audio system pon mantop ! . Bagi aku ...dr segi external apperance kereta dia boleh dikatakan  "uummpphh"..cuma dr segi interior aku rasa dia perlu upgrade dan improve lagi skit ..sebab masih byk lagi kelihatan "keaslian " Waja tersebut ...

Meh aku nk kasi tips.. salah satu cara untuk menang dlm sesuatu pertandingan ialah ...hilangkan sebanyak mungkin "originality" kereta anda ...lagi pelik ...lagi cerah utk anda menang ...hampa faham kan ?Aku pasti Waja Pak Non ni akan mengalami pelbagai macam transformasi selepas ini .kita tunggu hasilnya nanti...

Sorry gambaq Pak Non x dak..nanti klu ada aku masukkan ...










29 comments:

Adylia Qarissa said...

dkna tengok nama pak non ingatkan ayah kawan dkna...heheee..tapi salah rupanya :)

burnkelana said...

ppeerrrgghhhh.. terbaikkkkk!

saffiya_aleesya @ echa said...

no keta tu cantik dah..klu 3036 pun cun gak

Kazman & Sue said...

ni yg buaT aku sayang kat waja aku ni.....

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik & menarik..like^^

AYuNG said...

bang, awat stering dia p tanggal kan?

khairul said...

Ayung..itu di panggil detachable steering..mmg ada juai

Izyan Yan Cinnamon said...

style keta ni..

abah khalisha said...

Hebat juga Waja Ini

Thanks Yuyu Zulaikha Sebab Sudi Makan Bersama

sahromnasrudin said...

ingat pak non tue anonymous huhuhhhhh

My Life's Journey said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ..bang pak non ni orang veteran ke? wahhh kalau betul, memang cool la pakcik ni hihi

khairul said...

Umi..Pak Non ni muda trang tang2 lagi

khaifaiz said...

ni kalu tgh bawak lps tu tercabut stereng mcm mana plak yer... hehehe

Fabulous Me said...

Suka gile pintu die.. Biru putih! Semart

ummiross said...

Ooh macam tu ye, klu hilang keasliannya kira lagi ganas lah

ChaCha said...

simple je.. :)

josrevalution said...

design colur yg menawan bro..metal black..hehe

Abhamz said...

salam, hebat woi....tambah pulak stering blh cabut mcm kereta F1...

Original CikTeddy said...

bila la cik nak modify kreta cik ?haha

Afzainizam said...

eeemmmm ganaz gak kereta ni... dah banyak pengubahsuaian dilakukan ni...

suka tengok sistem audio dia

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
Convert Enjin Daihatsu YRV

miyra eiya said...

cantik btoyy la waja makeup cmnih ..

harrazdani said...

TERBAIK LAAAA ...;)

Belalang Hijau said...

pak non low profile kot, x moh amik gambaq...hehehe

chegu abbas said...

Luaq besa ja mai dalam perggghhhh

caliph shuriken said...

bro, pak non org SP area mana? ..lawa no. plet ^^

Harun Ar said...

Kereta sehat, sopir sehat, tancap gas.... Menaaang... he he

BLoG iKuT "DaN" said...

smart arr keta nie.. :-)

TiraPengemis said...

mmg power lah...

khairul said...

Caliph...sy pon x pasti dia dok area mana ..baru ja kenai dia