Amacam blog aku....OK tak ?

Tuesday, December 6, 2011

Vios wide body

Assalammualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 ku sekelian ...

Ini kereta anak buah dia...esok aku nak tunjuk kereta BIG BOSS dia lak ...




















31 comments:

My Life's Journey said...

Mat pagi banggggggggggggggggg .. nak pinjam kereta redbull tu leh hihi :)

Kazman & Sue said...

peergh... vioss.... ganas mengganasss.... kat sini harga second dalam 40K-43K kat user car... macam dah leh beli....

* sorry lama tenggelam....

ummiross said...

Kereta anak buah dah ganas, big boss lagilah kot!, hehe..

sahromnasrudin said...

jeles arr tgk tayar dia ..superb weeee

wahida said...

gilalah...

josrevalution said...

fuhh..teringat pula gua dgn game adergroud 2 tu..huhu..hebat keta ni..

tunz said...

fuyooo..redbull tu...

c'axoera said...

hahahaha kete big boss dia mesti leh terbang kan hehehe

Dalila Hamid said...

kwasan rmh kami kt sini ada pkai vios rope camni la... tpi tggelam timbul la... x tau la mana mai..

Abhamz said...

salam, anak buah dah hebat....boss dia tak tau lagu mana?

Edy Fee said...

sempoi la redbull dia..hehe dpt tajaan ke...duta.hehe

Phat said...

segan myvi aku nak parking sebelah vios ni

afzalsukasuki said...

semat!mntak tolong tanya owner dia baper dia nak jual boleh?aku nak bli bawak barang dapur kat pasar :P

Miey said...

Ngeri btl tgk spacer yg dia pakai...confirm bwk slow jer..handling out..hu hu

Shaiful Zaidi said...

lain beno...

abah khalisha said...

terbaiklah vios ni

Fabulous Me said...

Byknye xtvt..

cinnamon.com said...

byk betul,pic kereta ye,semuanya cantik2..anak lelaki saya suka tgok blog khairul..cita2 dia nak jadi reka cipta kereta la..byk lukisan kereta dia,yg lain dr yg lain,bukan pandai lukis je,buat model kereta pun dia pandai,

SeseDaP RaSa said...

garang vios nie..

muse said...

nape tk tunjuk interior bro? nak jgk tgk apa yg ada kt dalam tu..

khairul said...

Bro muse..interior dia stendet mendet jer...

khairul said...

Norihan..terima kaseh kerana sudi singgah blog sy yg x seberapa nih...InsyaAllah anak kak akan berjaya dlm bidang car designing ni

Hanin said...

uishhh..kalo dpt drift sedap nih..erk..boleh ker?;)hihihi

Miss Purple Ungu said...

waa...ganas gitu
pinjam jap leh hehehe :p

Afzainizam said...

wooooo design hebat tu memang kena dengan body luarannya.... aku suka design ala-ala relly cam tu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
claim insurans motorsikal langgar kereta

caliph shuriken said...

depan nmpak chubby tapi lawa laa ^^

aRaN said...

smart2

Kancil 8349 said...

bahaya nie kereta...kalau kena tanduk hancur kita

Adylia Qarissa said...

dkna suka vios lama dari vios baru...suka tengok vios nie :)


tapi tak suka spoiler tinggi macam tu:(

TiraPengemis said...

ble nak buat konvoi? hehe

Nuar said...

smart!!!