Amacam blog aku....OK tak ?

Friday, December 30, 2011

Satria Wide body















23 comments:

abah khalisha said...

agak2 bp abis kalau nk modified cmni?

Fixx said...

satria neo ker satria biasa ni?
smart ar juga design kete ni

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wow..smartnye..

c'axoera said...

ni kete ke rokettt! heheh


http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/gaban-pun-tak-sebizi-aku-haha.html

LydSunshine said...

Perghhhh... pintu pun dah tukar. Dasat ah. Mesti tahap puluh ribu nak tukar ni semua.

khaifaiz said...

seat SSCUS tu buat aku terliur

::FAIZ FARISH:: said...

i like the stering

Miss Nurul Atikah said...

wahhh... dah mcm kereta batman la.. like!

ummiross said...

merah kuning yang memang ngam, nampak hebat!

cinnamon.com said...

eemmm..:)

josrevalution said...

smart satria ni tp calour kuning kurang menyerlah lah..hehe..

Pamie said...

gile r stereng..huhu..nak sebijik kete camni boleh?

tunz said...

fuyooooo..kelas ko jahh!!!

Koding said...

Wah boleh angkat pintu stail lamborginie...

Lady Milo said...

wah terbaik la !! really nak satu, tapi apoken dayo. duit tak ado..

Abhamz said...

salam, tabik spring kat tuan dia...

SeseDaP RaSa said...

smart betoi..

mr.curly said...

umang ai!!..gerun lak wa tgk kete ni bro..mmg ganasss..hikhik

shark said...

tudia keta depa..kaler kuning mmg segak..rasa mau tukaq kaler keta kami samada putih atau kuning :)honda civic kaler ape eh cantik??

Ungu Violet said...

dasatttt..:)

Afzainizam said...

memang rare beb.... hebat satria ni pintu gunting aku suka lahhh

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip hadapi temprature naik kereta

Sifar Minda said...

kat mana ek boleh buat pintu lambo tu..brape kos nak buat tu,aku ada usha2 kat google pintu cam ni rm3000 kewabah betul ke bro..

Anonymous said...

This article is actually a good one it helps new net viewers, who are wishing in favor of blogging.
Here is my weblog Asics Gel Noosa Tri 7