Amacam blog aku....OK tak ?

Wednesday, December 7, 2011

Marilyn Monroe dlm Harian Metro

Assalammualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 ku sekelian ...

Hampa ada beli paper Metro tak semalam ? Kalau beli mesti hampa ter nampak page ni kan ...
Aku just nk g tau ..scooter yg kaler pink tu milik adik aku yg masuk bertanding masa harian metro show kat Kepala Batas bulan lepas .
Kalau yg belum tgk kelibat scooter ni secara dekat meh tekan sini 


16 comments:

tunz said...

mmg best wooo...

Kazman & Sue said...

peerghh... motor masuk suratkhabar....

hasil seni yang di iktiraf... syabas...

abah khalisha said...

mana??mana??tk nampak pun

sahromnasrudin said...

best bro..best bro ...

khaifaiz said...

tahniah wei...

My Life's Journey said...

wauuuuuuuuuuuuuuuuu memang best bang ..cantik warna moto adik abang ni :)

Kazen said...

terbaek bro motor tu...aduss pink lak tu...lagi2 laki yg bwk motor tu...huhu....kalu wat kt kota bharu kasi tau laa leh jmpe skali skala :p

Entri Terkini | Wordless Wednesday 21 | Mana yang lebih kacak?

ummiross said...

Oh yang pink ari tu kan Khairul, kelas gitu..

c'axoera said...

minat takpe lah...yang tak minat tgk ajer hehehe

http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/www-11-wild-captured.html

wahida said...

gempak la korang ni...

krole said...

pergh!!! mantap rul!!!

Adylia Qarissa said...

dkna pernah tengok skuter nie kat entry lepas :D

Khairil said...

skuter nama marilyn monroe...sexy tu!!!

CikguShikin said...

baca jugak..terus teringat abg khairul

Abhamz said...

salam, glamour sakan....

Afzainizam said...

yuppp... kalau dah minat berapa ajerr sanggup walau berhabisan ribuan ringgit

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
Convert Enjin Daihatsu YRV