Amacam blog aku....OK tak ?

Thursday, December 8, 2011

Khamis yg sunyi.....

Assalammualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian...

Sorry la kengkawan ..hari ni aku skit buzy...aku paparkan gambar ni buat ulasan kita semua ...pengirim gambar ni kata ulaq Tedung selar ni muncul di Presint 15 Putrajaya baru2 ni..betol ka org Putrajaya? Cer citer.....


25 comments:

AYuNG said...

ya ampun, besar nya.......
erkkkk...

cinnamon.com said...

tgok bukan mcm ular je...mcm jin menjelma sebagai ular..

saffiya_aleesya @ echa said...

eeii panjang nyer..takut ar tengok. anaconda ke apa ke??

abah khalisha said...

biar betul??mcm besar je ular tu

Norlida Ramli said...

adoi..ni betol ke ni?
tingginya dia smpai dok atas pkok kelapa..
takotnya..huhu

Ym.Bundle [Blog.Sampah] said...

bapak besar ulo tedung tu..macam bukan putrajaya je..

Fabulous Me said...

Ha ah ade dgr gak berita ni.. Betui ka?

ummiross said...

Eh menggerunkan ni Khairul, betul ke ular?

Abhamz said...

salam, wallahuallam...tapi mmg besar...dkt nak sama bsr batang pokok nyor tu...

c'axoera said...

damnnnnnnn! besarnya :O

http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/spontaneous-of-sayings.html

Dr. Ben said...

besor gila yop!

khaifaiz said...

biaq betui ni

Khairil said...

betul ke kat putrajaya?..

Kazman & Sue said...

jenjalan kat putrajaya buat masa ni tak pernah jumpa lagi ular ni...heee3x tapi kat cyberjaya dulu tahun 2000 ada jumpa ular melintas jalan beso tahap batang pinang ada la... pun tak tahu mana pupus dah sekarang...

afzalsukasuki said...

giler besar tu bro!!dah macam ular sawa aku tengok.simpang mintak2 tak jumpa.errr

Kazen said...

dh penah tgok nie....terkejut gak cam xcaye lak ermmm

Entri Terkini | Google +1 Ganti Google Friends Connect

MyKhalish said...

erkkk ngerinya... terjupe cucu ular pun dah geli. kalu yg bsr nih, mau pengsan trus. huhu..

model pakaian muslim wanita said...

tulisan yang baik untuk di simak,,nice post

CikguShikin said...

besaqnya..takotnya tgk

MaYa MustWany said...

tak caya lah..ke edit kan..

Afzainizam said...

uihhhhh dahsyat betolll besar tuuuu... ular tedung selar memang amat merbahaya... tapi apasal dia naik sampai atas pucuk kelapa yerrr...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
Convert Enjin Daihatsu YRV

Adylia Qarissa said...

dkna pernah post gambar nie kat fb...

dkna pon tak sure betul ke tak...

kalau jumpa depan mata tu rasanya dkna orang pertama jadi kaku..hahaaaa

pelangi sepi said...

besarnya,..betul ke ular? ke jelmaan

anie said...

mak oii besarnya,,betul ke ular ni..ke jelmaan

caliph shuriken said...

gerun tgk saiz besar ni...