Amacam blog aku....OK tak ?

Tuesday, December 6, 2011

Kelisa abah aku ...

Assalammualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 ku sekelian...

Hampa jangan terkejut lak.. bukannya abah aku nak main keta @ nak make up keta dia . Tengok la sport rim tu...siap taya lebaq lagi !...adik aku punya pasal la tu ( ala yg airbrusher tu ) . X pasal2 org tua aku kena layan gak naik keta ni .Actually abah aku pakai keta ni masa waktu pagi saja ( buat p market atau pon p pekena roti canai )..jadi kebanyakan masa kereta ni "dibelasah" oleh adik aku tu . Dengaq kata dia nak cat len plak...skirting pon dh beli yg baru...hang jangan buat airbrush gambaq hantu Kak limah sudah lah !












20 comments:

abah khalisha said...

abah aim dah kete ni nanti abah balik Penang cari..hehehe

saffiya_aleesya @ echa said...

hahaha gile kentang buat gambaq hantu kak limah..sat g ada yg "kita bako kita bako"

AYuNG said...

ewahhh..sporty nmpak keta abah abg..hihi

Original CikTeddy said...

kete abah lagi cantek dr kete abg khairul..haha

c'axoera said...

heheh bila lagi nak upgrade heheh


meh try test ni,..
http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/laju-kee-meyh-try-test.html

Kazman & Sue said...

ni kaluuu... kasi cat bubuh gambar batman ke superman mahu terangkat songkok aji nak pi mesjid....

MaYa MustWany said...

wahh kalau pak cik bawak,sure stylo mylo.hahah

Edy Fee said...

sempoi la klau ade gmbr kak limah

Abhamz said...

salam, silap2 sikit lagi boleh msk event jugak...mesti gempak.

Ungu Violet said...

kihkihkih...sporting la abah..:)

Afzainizam said...

kalau buat air brush hantu kak limak tak lek parking dalam Masjid.... mau kereta ketar habis masuk dalam area masjid tu..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
claim insurans motorsikal langgar kereta

Zezebel Lair said...

Hehehe..apalah agaknya perasaan dia kena memandu keta cam gitu...

ahsfantasy24 said...

Kelisa smart kalau pandai
makeup, suke sangatttttttt !


Latest Post:
Makna Lagu Malique dan Jamal: Aku Maafkan Kamu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Canik.. ^^

Kancil 8349 said...

cantik gak kereta nie...

My Life's Journey said...

Hihi ..geli hati bace celoteh bang khairul ni :)

Pink Diary said...

pesan kat abah, jgn lupe wat muke cute sambil drive keter ni

Adylia Qarissa said...

touch up lawa2 nanti ayah abg test market aweksss kat kedai kopi..heheeee

CikguShikin said...

tayar lebaq tu x membawa problem ka masa drive?

Joseph Fu said...

Hi.... The setting is nice. May i know wat is the spect of the rim? Is it 13inch / 6.5jj / Offset +10 ?