Amacam blog aku....OK tak ?

Wednesday, December 7, 2011

Kaven's Top Machine

Assalammualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 ku sekelian.

Jika semalam kita tengok Vios kereta anak buah  dia...hari ni kita tengok kereta "BIG BOSS" pulak . Honda Prelude milik Kaven Lim ni telah di modified kan mengikut trend GT Style ( wide body dan body penuh ngan stickers ). Owner kereta ni merupakan "tauke" kedai bodykit yg terkenal di utara tanahair iaitu VenisGT yg berpengkalan di Taman Sejahtera Sungai Petani .

Banyak lagi kereta2 yg telah menjadi ganaz setelah mendapat sentuhan ajaib dr beliau , aku akan ulas setiap satu kereta mereka len kali . Kemungkinan kita akan tengok secara dekat kereta ini masa Autoshow Gempaq Bangat sabtu nanti kat Autocity . Jika sesapa yg berminat nak bagi body kereta "kembang setaman" mcm kereta dia ..leh la log on to depa punya website http://www.venisgt.com @ sembang mesra melalui Fb dia .

















27 comments:

Kazman & Sue said...

lagi ganas keter tokey....

::FAIZ FARISH:: said...

mcm kete Honda

si cantik sally said...

gempak banget bro....hadui ak rase bleh ke ak trun mase event kat melaka t haduiii...xde cuti laaa ..da cuti kawen broooooo..T_T

faizlaster said...

kalau la ni kereta aku =,='

Adylia Qarissa said...

meleleh air liur...heheee

abg..no plate lawa..boleh tikam?? hahaaaa

RinsyaRyc said...

mr k gilamodified .. :') Hai~

abah khalisha said...

agak-agak dapat owner ni nak tak bagi abah pinjam

Ungu Violet said...

fuyooo...hihi

josrevalution said...

fuhh..design ni memang antara keinginan aku..entah bila lah..huhu

mr.curly said...

perghhh..dh mcm leh terbang kete ni bro..hikhik

Phat said...

tabik lagi sekali toing toing

Ray ban said...

Pergh...Awesome gile...Klau lah ni kete aku...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wow..Cantik..^^

Kancil 8349 said...

ganas tengok kereta dia nie

chegu abbas said...

mak ai....ganaih sangat...

Alams Legacy said...

mmg ganaz laaa.....bleh join pilem Fast 6 plak pas nie

Abhamz said...

salam, mmg betui le...boss lagi hebat dan gempaq.

amranaiman said...

terbaikkkk~~ :D

ummiross said...

Fuh! big boss punya kereta memang meletop!

c'axoera said...

ni ke kete boss tu???


http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/www-11-wild-captured.html

caliph shuriken said...

mmg nmpak kembang keta ni bro, hikk...

Yastro said...

Sekali tokey beso suda turun daaa....

krole said...

pergh!!!mantop!!!nak satu!!!

Outbound Malang said...

berkunjung sob..salam blogger
salam kenal dan sukses selalu ..:)

TiraPengemis said...

bang, kuat x bunyi enjin die?

Afzainizam said...

ganas rupanya... pastinya juga prestasi mengagumkan....

aku berangan gak kalau dapat kereta rupa tu...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
Convert Enjin Daihatsu YRV

lambdasp!!n said...

pehh..perecut...ehh prelude daa...