Amacam blog aku....OK tak ?

Wednesday, December 28, 2011

Jumpak rakan blogger @ Putrajaya

Assalammualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian...

Aku harap hampa x boring sbb asyik2 aku dok crita pasal trip aku klat KL ni...Kalau hampa x suka pon..aku nak cerita gak..Dah masuk hari ke 4 aku kat KL nie..tadi aku ke Sri Kemuning nak cari new outfit utk aku naik beskal nanti .Punya la berejam cari..lastly jumpak gak,,habis beratus gak aku kat kedai tu .
Pastu ronda2 Putrajaya jap..biasa la kan dah "lidah mamak"..org Penang mesti nk pekena gak nasi kandaq ..seb baik kat bwh masjid Putrajaya tu ada restoran mamak ..sempat lah lepas gian .
Kedatangan aku kesini mmg x sia2..sbb aku dapat bertemu dgn salah seorang rakan blogger iaitu Bro Kazman yg kebetulan sedang berada di sekitar Putrajaya ptg tadi .TQ bro sbb sudi singgah ..len kali klu hang mai Penang roger la aku ..kita p pekena nasi kandaq Line Clear !






Licin aku bedal ...


Sempoi la Persona nie..pasang rim BM tu..klu owner tu baca blog ni..harap2 dia leh cal aku..nk buat special entry ttg kereta dia .

Mendung jer KL ptg tadi

30 comments:

Papa PUSS said...

salam

aduh nape xjmpe kita jg haha..

IMANSHAH said...

kalau ke ipoh singgah tempat saya

CikguShikin said...

Dan lagi tgk keta org

Abhamz said...

salam, tentu best dpt jumpa rakan2 blogger yg lain...

Hackers said...

bila lagi nak jumpa hackers ni..heheh

Mrs.Yie said...

erk..tak kenal la pulak bro kazman..x pelah..selamat berkenalan untuk dia..hehe

Miey said...

patut dh blh jmpa kt putrajaya..dh dkt sgt tu..

MaYa MustWany said...

mas pun tak pernah lagi rasanya jumpa blogger.hihihi

Teenager Housemaid said...

wah ronda2..:p

Kazen said...

tahniah bro sbb dpt jmpe geng blogger..ak xpenah dpt pegi pun...huhu jeles arghhhhhhhhhhh

SeseDaP RaSa said...

terus nmpak smart pesona 2 pkai rim bm..

Ungu Violet said...

bestnye jenjalan jumpa kengkawan maya kat dunia realiti...eceh...:)

zareliqa afiqa said...

bestnye dapat jumpa blogger kat luar :)

A Crack Mirror said...

owh..samalah dengan kuching bang..mendung jgk ptg tadi..eh silap..ptg semalam.. perh..licin tu pinggan..baguih2..tak membazir..habis makan..insyallah berkat n murah rezeki kelak...

Miss Purple Ungu said...

ntah bila la dpt kenal2 rakan blogger kat luar hehehe ;)

abah khalisha said...

ha abah yg selalu mai penang ni taknak jemput mai ajak makan nasi kandar ka???

iszieylyanziy said...

amboi,,,nak p line clear ceq,,haha,,best

Ckin Kembaq said...

sama la..tak penah g jumpa blogger yg dlm 'online' ni..hehe

Original CikTeddy said...

sonoknye abg..huhu

NURULHANIF said...

wah bgsnya.. leh mengeratkan silaturrahim.. :)

diana said...

bila entah nak jumpa akak pulak..:p

Phat said...

smart ar pesona tu

saffiya_aleesya @ echa said...

cuti sakan naaa...lupa jalan nak lik penang dah kaa?? hehehe

Kazman & Sue said...

Terima kasih sebab dapat meluangkan masa... insyallah kita berjumpa lagi...

AYuNG said...

ewahhh, lapaq betul tuh bang!
hihi~~

faizlaster said...

mai la ganu..jumpe aku..hehe

My Life's Journey said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhh rakan bloger lagi abang jumpa ..bertuah badan ..mesti banyak cerita dibualkan ye :)

syiela said...

Best dapat jumpa sahabat maya ni

ummiross said...

waa ummi pun nak nasi kandar line clear, nanti ummi pi Penang ummi roger khairul ye, hikhik!!!

Afzainizam said...

berjumpa lagi dengan rakan blog mmg ko popular beb...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip hadapi temprature naik kereta