Amacam blog aku....OK tak ?

Saturday, December 31, 2011

Happy New Year to all my freinds

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

Tinggal beberapa jam lagi tahun 2011 akan melabuhkan tirai nya ..tahun 2011 jugak menunjukkan peningkatan mendadak pd blog aku..klu dulu nk dpt 5 comments per entry pon cukup seksa..skunk Alhamdulillah dh ramai yg sudi drop comment . Followers pon semakin meningkat .
Aku ingin ucapkan terma kaseh bebanyak buat semua pengikut setia blog aku yg x berapa sempoi ni...terima kaseh atas kunjungan serta support yg kalian berikan . Terima kaeh jugak pada semua yg sudi klik mengelik kat blog aku nie .Korang semua mmg superb !
Selamat tahun baru 2012 aku ucap kan pada korang semua ..moga tahun hadapan membawa lebih keberkatan , kemakmuran dan kesejahteraan buat kita semua ....jangan dok merempit lak mlm ni..tuhan marah taw..

17 comments:

Zam_Nap said...

Happy new year....

CekbOlat-bOlat said...

hepy new year ^^

Miss Purple Ungu said...

happy new year utk khairul jg :)

kiwi said...

selamat tahun baru :)

Muhammad Naqib said...

Selamat Tahun Baru..,

Izyan Yan Cinnamon said...

selamat thun bru =)

Fixx said...

happy new year!
2012

ummiross said...

Selamat tahun baru ye Khairul, moga tahun baru khirul lagi,lagi,lagi... cemerlang!

caliph shuriken said...

hepi new year bro..
smoga trus sukses tahun baru ni ok ^^

Terbang Bersamaku said...

selamat tahun baru..
semoga lebih di murahkan rezeki dan semoga segala cita-cita dan impian terlaksana...(^___^)

Abhamz said...

salam, selamat tahun baru masihi 2012..semoga terus sukses hendaknya.

Teenager Housemaid said...

hehe..thanks juga sebab selalu drop komen kat blog kite..hehe..

happy new year 2012..:)

Ungu Violet said...

salam tahun baru juga..:)

harrazdani said...

selamat tahun baru rul semoga apa yang dirancang akan menjadi kenyataan untuk tahun 2012. semoga sihat selalu insyaallah.

anie said...

Happy new yeaar

pelangi sepi said...

selamat bercuti

Afzainizam said...

semoga hari mendatang lebih baik dan semoga tercapai apa yang diimpikan
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
goodbye 2011 and welcome 2012