Amacam blog aku....OK tak ?

Thursday, December 29, 2011

Hancus !!


Assalammualaiikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian...


Apa la naseb driver ni kan ....

32 comments:

Fixx said...

dkt mana ni? confirm mati kan

TiraPengemis said...

ya Allah..takutnyeee

ChaCha said...

allah...kne hempap..

Khairil said...

driver dia selamat kut...kereta ni kat tempat parking ...

Dalila Hamid said...

tkut la tgok qeta smpai lagu tu skali... ish

LydSunshine said...

takde org kot dalam keta tu. Kalau tidak, wassalam je la.

sLpmEpLz™ said...

mmg lempeng jadinya..

NSH said...

wahhh ni mesti kat lua neg ni kan?hoho

Teenager Housemaid said...

uish..ngerinye..

Adylia Qarissa said...

meninggal?

Picoz Shupalula. said...

Teruk tuu. isk

Miecyber said...

Samalah entri titer...
Tapi gambar disini lagi ngeri

Kazen said...

ini bukan stakat kete je hancus....hati tuan punye kete n duitnye skali hancus....kdang2 tkut gak parking kete bwh pkok walau untuk teduh kene tgok pokok tu camne gak :)

Entri Terkini | Dalam Hidup Tiada U-Turn

Encik Happy said...

argh. kesian kereta tu.

Norgadis Labuan said...

Siapa pnya kereta ni, siannya...

amranaiman said...

ades =.='

Miss Nurul Atikah said...

Ya Allah.. kalau dh kena hempap camni agak2 nye leh koma..

burnkelana said...

peerrrgghhhh.. Kereta tu park kat situ.. pastu pokok tumbang.. driver selamat tengah minum kopi kat kedai berhampiran sambil berkata "PEACE YYOOOWWW!" hahahaha

c'axoera said...

errkkkkk mcm tin sardin lah pulak hehehe

sahromnasrudin said...

kat obesi kans....

My Life's Journey said...

Aduhhhh teruknya ..takutnya umi .. hrmm .,.mintak jauh jadi mcm ni ..amin

Edy Fee said...

perghh ni mmg namenye nasib baik./tepat2 tu

ummiross said...

MasyaAllah, takut tengok!

khaifaiz said...

cantik je kan bentuk kereta tu kena hempap

CikguShikin said...

keta jenis apa ni?

Abhamz said...

salam, kalau dah ajal...kereta setara mana hebatpun tak boleh nak lindungi kita...wallahuallam.

Fabulous Me said...

apakah?

Miss Purple Ungu said...

ish 3x..
abis kete tu kena hempap huhu

Original CikTeddy said...

innalillah..kat mane ni bang khairul?ngeri tol..

Kancil 8349 said...

nasib kereta murah...kalau mahal tadi...mesti naik gila pemiliknya

Izyan Yan Cinnamon said...

perhh...

Afzainizam said...

woooo kereta leperrr... mesti orang pun leperrr

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip hadapi temprature naik kereta