Amacam blog aku....OK tak ?

Tuesday, December 13, 2011

Hampa nak kenai Pak Non ?

Assalammualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian....

Ramai yg dok tya Pak Non tu rupa dia camna ? tua bangat ka ? hensem ka ? dok kat mana ? mcm2 soalan org dok tya..heran betoi aku..tetiba Pak Non lebih glamer dari aku nih ! . Kalau hampa nak tau ..Pak Non ni "rock steady " lagi...x nampak la lagi kekedutan kt muka tu :) . Nama sebenar beliau ialah Zainal Fitri Bin Ismail ...sedap kan nama dia....
Dia masuk bertanding jugak pada gempaq-bangat-autoshow sabtu lepas . Tidak menghampakan , beliau berjaya merangkul 2 trophies pd mlm tu iaitu 1st category 4 woofer SPL dan 3rd Proton Standard modified .Tahniah Pak Non !

Aku sempat la snap sikit lagi pics kereta dia buat tatapan hampa semua ...jom layannnn







Smart lagi...mcm 20an....

Ketika menerima tropi tempat ke 3 Proton Standard 




32 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

smartlah keta dia..
Boleh tahanlah orang nye.. ;)

Amy Syaquena said...

perghhh!!! terbaik la pak non..stady la , berjiwa muda nie hehe...

dwaty said...

biru... i like....

ummiross said...

Haa tu dia pak Non, tahniah..

Kancil 8349 said...

lain benar enjin kereta dia...tapi hebat dan cool

Original CikTeddy said...

enjin pon ade corak?huhu

::FAIZ FARISH:: said...

nice

abah khalisha said...

itu kah??

SeseDaP RaSa said...

stail keta dia.. berkenan neh..hehe

c'axoera said...

leyh terbang tak kete ni :D

Fabulous Us said...

Hahahha comel name die..

tunz said...

wowww

My Life's Journey said...

cantiknya... hensem lagi pak non ni :)

Edy Fee said...

samp[ai ke dalam lukisannye

ChaCha said...

biru putih minat chelsea ke?hehehe

Alams Legacy said...

lawa no keta dia...

RinsyaRyc said...

kreatif la .. x pnah tau sapa pak non .. hewwheww

wahida said...

caya lah pak non...mmg berjiwa muda ni...

enjin pun ada corak tak menahan tu...punyalah minat kan...

burnkelana said...

tahniah pak non..!

NHMS said...

kemah keming kete deme..
kenang wase :D

Yastro said...

Pak Non yang mantapzzz!!! Tahniah Pak Non!!

khaifaiz said...

pak non memang superb

Koding said...

Hebat!! Hebat!!

Kazman & Sue said...

betul la niat pak non ni solek waja ni... marvelesss....

chegu abbas said...

mak ai pak no,..hang.....hihih

CikguShikin said...

memang tuannya pun smart

Khairil said...

oo..ni lah pak non tu...

caliph shuriken said...

congratz pak non.. jiwa muda ni ^^

TiraPengemis said...

tekejut tgk..huhu

Abhamz said...

salam, hebat pak Non...

http://www.Nighties4u.blogspot.com said...

Pak Non memang SMART!..hihihi

Afzainizam said...

uiiiihhhhh berapi-rapi biru luar dalam ni hangat kereta ni.... hebat pak non

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip pilih sport rim kereta