Amacam blog aku....OK tak ?

Saturday, December 17, 2011

Gilamodified menuju Somban...

Assalammualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian...

Ngantuk giler pagi ni..mau tak nya...semalam sampai rumah kat 3am ! Semalam meraikan sahabat  aku ..Bro Sham ( owner Big Sham Sumo Autoshow Komunity dar N9  ) yg datang all the way from N9 utk berbincang 2012 punya projek...ini kira project joint venture la . Semalam jugak ..kami bertemu dgn club Exorian Utara dan ahli2 club dari Trinity Team ( geng2 Myvi nih ) ...sempat la lepak2 jap kat Padang Kota .

Selain meeting utk next show...aku ambil peluang ni utk edarkan sticker blog aku tu pada geng2 autoshow N9 ...harap2 menambah kan lagi ke "glamouran " blog aku ni hehe . Sticker blog tu aku berikan juga pd wakil Trinity Team utk diedar kan kengkawan mereka . Myvi lambo tu merupakan salah satu kereta autoshow mereka..aku akan buat special entry ttg kereta itu nanti ...

Majlis penyerahan sticker blog aku ke Bro Sham...sorry pic blurrrrr





Ni owner Myvi tu...Mr Sam...selepas selesai lekat sticker blog aku kt kereta dia 


Ni keta Sham Sumo tu ...Rim 20" tu !!!



Sarah ni..dah besaq pon ayah nk kena dukung ( ni masa atas ferry )




26 comments:

orang muo said...

wah slps ni blog gilamodified btmbh sesak trafik he he...

ummiross said...

waa anak ayah, ayah mithali khairul ni..

Fabulous Me said...

wah somban my kampung..
btw bro, blog smakin pemes nih nak kne beli camera dslr 1 tuh utk bg gambar2 yg bro umpphh..
sy pon x terbeli lagi nih :p

c'axoera said...

jangan sampai jadi guiler udeh yea bro hehehe


http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/kelassss-kau-maria-nak-jadi-filem-star.html

Beckhrooy said...

Nak Myvi tu he2

AYuNG said...

waaahhhh...nak jugak, nak jugakkkk....
cmna nak dapat kan bang?

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..femeslah blog slps ni.. :)

josrevalution said...

wah..satu cara terbaru tuk tmbah traffik ni..huhu..offline promote!..

pelangi sepi said...

cantik Myvi..

diana said...

nak sricker...:P

Original CikTeddy said...

abg khairul jadik artis la..huhu

ABU said...

awesome..:D

khairul said...

mtk maaf ya kengkawan..sticker blog tu dh out of stock..nanti aku buat len

bella luna said...

huiyoo, abg khairul siap ade sticker blog lagi, confirm berpusu2 trafik kat blog abg khairul tie,.. amboii, manjanya si sarah, besar2 pun kena dukung lagi ye,.

Abhamz said...

salam, lepas ni banyaklah jumpa kereta ada sticker gilamodified kat atas jalan raya...syabas bro..

harrazdani said...

FUHHH...PROMOTE BLOG KAT GENG KETE TU...TERBAIK LAAA BRO..;)

Ayie Abas said...

hebat laa...tambah meriah laa blog nanti.^-_^

My Life's Journey said...

makin matap abang khairul kite .. hidup bang khairul!!! amboi mcm nak buat perhimpunan pulak hahahha .. taniah bang .. nice pic :)

TiraPengemis said...

nak jgk sticker....hehhee...
tp nk wt pe ea?
hahaha

Khairil said...

bertambah sibuk lagi le tahun 2012 ni bro...

Ungu Violet said...

nak buat sticker blog gak la cenggini...tampal kt belakang keta sendiri...hihihih

Dalila Hamid said...

amboi.. manjanya anak ayah ni....

Yastro said...

Caya ar bro...ada sticker blog tu...pas ni tambah glemer la...thniah!!

Kazman & Sue said...

tu diaa... bila turun kl mai jumpa aku yeee...

Harun Ar said...

Kayaknya makin sibuk ya?, tapi kan menyenangkan, btul? Jaga kondisi badan jangan sampai ngantuk d jalanan, ok?
TQ

Afzainizam said...

nampaknyerrr projek autoshow kali nilebih jauh lagi.... adussss memang orang kuat autoshow seperti bro diperlukan khidmatnya

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip pilih sport rim kereta