Amacam blog aku....OK tak ?

Monday, December 12, 2011

Gilamodified dlm Harian Metro

Assalammualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ..

Hampa ada beli Metro tak semalam ? klu beli sure nampak gambar kereta modified Datsun 120Y ni kan ? Korang perasan ke tak ni ???..Tengok nama blog sapa kt belakang kereta dia tu ......
Actually , aku pon x taw mcm mana @ dari mana owner ni dapatkan sticker ni ..setahu aku ..sticker blog ni cuma aku bagi pada gang2 kereta kt utara sahaja ..owner ni pulak dari Shah Alam ..
Bukan aku nk marah owner kereta ni..malahan aku nk ucapkan berbanyak terima kaseh kerana sudi tempel nama blog aku tu ..free promotion tu ! Aku harap klu dia terbaca entry ni..leh la contact ..sbb aku nak bersua kenal dgn dia ...




Lupa lak..ni la ha Tshirt yg aku buat untuk peserta2 autoshow aku Sabtu lepas..




25 comments:

Fabulous Me said...

Huyooooooooooooo! Cayalah bro! Masuk paper.. Keep it up. Go bro go!

tunz said...

tambah pemes la khairul cam ni..kat klebang nanti khairul ada ke

khairul said...

tak kot mama..jauh tu

sahromnasrudin said...

bang, nak satu t shirt leh???

CikguShikin said...

mesti peminat setia abg tu

RinsyaRyc said...

untungla masuk news >_<

saffiya_aleesya @ echa said...

wahh siap ada sticker blog tu...

::FAIZ FARISH:: said...

tahniah

Dalila Hamid said...

tahniah... masuk paper tu.... femes minta autograf.. :)

ummiross said...

sticker blog tu yang best tu, makin femes lah khirul, cayalah!

AYuNG said...

abg nk bj tshirt tuh..hihi

Ungu Violet said...

pehhh...kompem glemer pasnih..:)

cinnamon.com said...

salam, maaf tak berkesempatan ke sini,bercuti sekejap bersama anak2..

ingatkan nak marah tadi...huh suspen".

Original CikTeddy said...

haa..jeles2..siti nk jugak baju tu..huhu

Hidaya Sarbini said...

wow..keta yg modified smart!

Kazen said...

perghhh untunglah dh masuk paper dah die...famous dah laa...bak mai cini satu sticker nk jelajah satu malaysia nie ...hehe

Entri Terkini | Video Sunday | Dosa 24 Jam Di Facebook!!

Terbelog said...

cayalah bro!

Abhamz said...

salam, tahniah atas pencapaian dan keglamouran Blog Gilamodified....

dwaty said...

tak lama lagi... abg la plak yang masuk metro.... jgn lupa saya ye.... hehehe

Kiko Berdendang said...

Memang best..

MaiRa QuEeN said...

wow!!tahniah abg...makin hebat!!..sory lame xjenguk..busy..blog sendiri pon xsempat tgok..

c'axoera said...

waaaaahhhhh...!!!

My Life's Journey said...

Hebat la abang ni ..dah masuk 3 kali masuk news ni ..caya lah bang :)

Kancil 8349 said...

tahniah bro

Afzainizam said...

nampaknyerrr semakin glamor lahh blog ko ni yerrrr.... sticker ko semakin banyak tu semakin popularlah blog ko ni yerr

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip pilih sport rim kereta