Amacam blog aku....OK tak ?

Monday, December 12, 2011

Gempaq Bangat Autoshow Dec 10th

Assalammualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian.

Maaf terlewat skit aku post kan ttg show ni , habis saja event mlm tu ..badan aku rasa x sedap mungkin tahap keletihan melampau yg melanda diri  , Ahad kelmarin just lepak kt rumah saja ...blogging pon dh x dak mood. Alhamdulillah ..aku dh OK hari ni . Syukur pada Allah , autoshow aku berlangsung dgn excellent sekali  ! dgn jumlah peserta yg hampir mencecah 100 buah kenderaan telah "membangatkan" Autocity pada hari sabtu lepas .
Inilah event aku yg paling berjaya sekali ....dengan cuaca yg baik ( walaupun mendung pd petangnya ) telah menjadi salah satu faftor kebanjiran manusia yg luar biasa ! Pd mlm nya pulak terdapat kejadian gerhana penuh bulan...mmg kebetulan betul lah . OK aku x mau berceloteh panjang ..jom sama2 kita tgk antara jentera2 yg bertanding pd aritu . Kalau korang nk tgk more pics ..klik fb Nazri dan fb Cikgu .





























Sessi dok kira markah ...

Yg kiri sekali tu aku la...TQ Tuan Hamzah ( Ketua Balai Bukit Tengah ) kerana sudi meluangkan masa untuk memberi hadiah buat para pemenang .


Apasal gambaq ni boleh masuk ni ....

Letih wo..selepas seharian bertungkus lumus menjayakan show ni ..



17 comments:

LaLa said...

wow, cantik kete2 tu...
x pernah pergi autoshow sbb x minat, tp suka tgk kete2 cantik tu...

AYuNG said...

fuiyoooo...mmg gempak banget!!

abah khalisha said...

Tahnih bro..berjaya akhirnya..

saffiya_aleesya @ echa said...

wahh sibuk nampaknyer time tu..:-)
sorry tak dpt join, encik saiful n the geng gerak g gurun ar plak hari tu..

josrevalution said...

wahh..rugi x p!..memang gempaq giler..best2.. tp bro kelihatan bz je..huhu..

Original CikTeddy said...

alhamdulillah..smua brjln lncr..neway,kreta first tu mnrik prhatian cik..hihi

LydSunshine said...

Banyak la duit dierang ni modified keta.

My Life's Journey said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bestnya ..umi suke kereta yang keluar api tu.


Berkat kesungguhan dan ketabahan abang ..tu la membuatkan ianya berjaya ..doa dari family dan kawan2 abang .. best2 :)


Taniah bang .. best2 .. banyak pic yang cantik dan menarik sekali :)

ummiross said...

Tahniah Khairul, Ummi tengok gambar2 pun dah nampak gempaq!

afzalsukasuki said...

semat la myvi captain america tu :)

nsyud91 said...

pergh , serious terbaikk !

faizlaster said...

gempak2 sumenye...huhu

SeseDaP RaSa said...

dasyat2 semua..

TiraPengemis said...

sy suka kete merah...nak!!!
hehe

Khairil said...

suka tgk juri tu...haha

Afzainizam said...

ooohhhhh semua yang masuk bertanding ni hebat beb.... camnerr lahhh nak jadi juri rambang mata ni...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip pilih sport rim kereta

Polskahackrew said...

mantop bro.. ('',)