Amacam blog aku....OK tak ?

Friday, December 30, 2011

Cuti2 Malaysia...panjat Genting Highlands

Assalammualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian...

Hari ni dah masuk hari ke 6 aku kt KL ni...baru smlm berpeluang jejalan kat GH...kami p pon dah lewat mlm sbb pd siangnya padat ngan xtvt ronda2 kat town .Ini first time aku kesana..sempat la gak bwk anak2 main indoor games tu ....



Baru sampai...



Next time kita main outdoor games lak OK

sempat lagi wife aku shopping kasut kat situ




16 comments:

nasha sanza said...

seronoknya..lama dah tak pergi..

pelangi sepi said...

kna pakai baju tebal la

shark said...

jalan kl jom singgah umah ai..rumah saya kat shah alam :)

Fixx said...

best ar dpt hangout dgn family..
bape hari kt genting?

ummiross said...

masih sejuk ke kat Genting tu Khairul?

Dalila Hamid said...

uikk lama jugak no dok KL.. cuti sakan la kali ni... sblum balik ronda la bukit tinggi sekali.. atas sikit ja dari genting tu.... :)

zati embong said...

rndu naik gnting,tp tobat la nk men outdoor,huhu,serik.

Papa PUSS said...

bestnye

Zul Han Na ^_~ said...

sejuk giler kan. ^_^

Afzainizam said...

OOOhhhh best bro... aku pernah bermalam kat Awana resort perrgghhh best giler... pastu naik main game kat atas mmg asyikkk

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip hadapi temprature naik kereta

amranaiman said...

perghh jalan2 saja brother kite ni :D

Abhamz said...

salam, kalau ada show kat situ lagi gempak.....

My Life's Journey said...

Huhu tak pernah pei ...bestnya abang ejalan ..seronoknyaaaaaaaaaaaaaaaaa ..


umi datang nak ucapkan selamat tahun baru buat abang sekeluarga ..semoga impuian menjadi keyataan :) ..amin2

CikguShikin said...

sakan sungguh no..

Fabulous Me said...

Waaaaaaaaa.. Bro jln bwk babies nye. Selamat pg dan plg bro..

New year ku di Sepang.. X sambut pon kedatangan 2012. Hanya sambut tahun baru perkahwinan kami suami isteri jerk :)

Model Baju Murah said...

salam kenal,,sukses yahh dengan postingan nya