Amacam blog aku....OK tak ?

Tuesday, December 27, 2011

Cuti2 Malaysia ...Day 2

Assalammualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian...

Dah 2 hari aku kt KL..Alhamdulillah cuaca so far OK . XTVT kami harini 90% boleh kata kesah org pompuan saja..wife aku serta kakak nya ambil kesempatan yg ada hari ni utk shopping sakan ! Mai bab ni yg aku lemah ...aku ni jenis malas nk p shopping.So aku melepakkan diri aku kt tangga Sogo tu berjam2 sambil melihat gelagat setiap manusia , "mencuci mata" dan melayan performances dr street artist ( at least hilang kan gak boring aku tu ) .

Pas habih depa punya XTVT shopping ..kami bergerak ke B.Bintang lak ..kali ni window shopping ja..nak mampoeh klu shopping kat sini....mau tinggai IC saja dlm poket aku nanti !.Pastu singggah jap kt KLCC..Penat berjalan..biasa la perot dh lapaq..org Penang klu x kena nasi kandaq mmg x boleh duduk..kami pon p pekena nasi kandaq Siti Subaidah kat Danau..tapi taste x sama ngan nasi kandaq Penang la...x boleh lawan ngan Pennag punya !

Esok InsyaAllah kami nk ke Putrajaya lak..ada kejutan disana nanti . Selain makan angin..kunjungan kesana akan menemukan aku dgn seorang blogger yg sblm ini hanya kami berbual thru shoutbox saja ..nak tau sapa dia ..tunggu entry aku esok...buat sahabat aku tu..masak la yg sempoi2..rombongan Cik Kiah akan mai nanti......

2 batang jagung bakaq aku makan ..tunggu bini p shopping punya pasal.

aku kesian tgk para peniaga keropok depan Sogo kena lari dr ditangkap pihak DBKL

Van penguatkuasa DBKL baru sampai




Sekitar BB





18 comments:

amranaiman said...

smlm g sogo..x jumpe pon bro haha :P

KizZ said...

Haha...bape jam tu bini g shopping tu?hihi

P/S : Kalau rajin-rajin sudi-sudi lah join segmen "Bloglist Xchange" and "Review Ur Blog" dari Kiz kayh

Norgadis Labuan said...

Seronoknya bercuti... Nampaknya banyaklah yang dibeli oleh orang rumah ya... Khairul tolong angkat je lah hehehe...

Adam Fikri said...

wah3...bercuti ea? bape lama...bestnye...huhu

Ym.Bundle [Blog.Sampah] said...

kalau tau bro mai kl, bleh jumpa jugak..aku duk bosan je kat umah bini takda..ekeke..

LydSunshine said...

Heheh. Tu mmg tugas lelaki. Kena bwk wanita2 bershopping. Tapi rasanya wife awk mesti ok je wp awk hny tunggu kat tangga. Sbb bleh la dia pilih lagi lama. Kalo awk tunggu kat tepi dia masa dia tgh pilih nnt stress.. Heheh.

Beckhrooy said...

Enjoy ur holiday bro!

josrevalution said...

DAH LAME X BERSIAR2 KAT SITU BRO..HUHU..

G@D!z$ said...

hehee senyum baca ayat yg ni...mau tinggai IC saja dlm poket aku nanti !

Mila Ahmad said...

saya balik johor abg turun KL lak,
sesak gila bandaraya @______@

My Life's Journey said...

Hihi kalau orang pompuan mesti nak cari yang terbaik ..kadang2 tak jumpa yang nak dicari hihi


Cian abang ..tak ajak umi makan jagung sekali hahahaha :)

wahida said...

aku kalau shopping wajib paksa laki ikut sekali..kalau tak, aku sentap...haha...

AYuNG said...

perghhh, shopping sakan la akak tuh..hehe~~

Khairil said...

best pergi berjalan2 kat KL nooo...

Abhamz said...

salam, boleh le belanja sakan...bonus banyak bulan gaji kut....?

Afzainizam said...

uihhhhh ada rakan bloger yang ko jumpa.... eemmm bagus tu....

wooo kalau orang pompuan dapat shopping ni pergghhh berjam2 lamanya..


kesian pulak para peniaga di serbu DBKL... kesiannn

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip Spray paint motorsikal

Kazman & Sue said...

khairul.... sorry kawan last2 tak dapat jumpa... anak2x aku demam overdoss main air terjun... pas tu bilas dengan durian terus TKO. Jadi nurse kat rumah dah aku laki binik...

A Crack Mirror said...

wohoho..rindu nak jejalan kat sume tempat ni...