Amacam blog aku....OK tak ?

Monday, December 26, 2011

Cuti2 Malaysia ...Day 1

Assalammualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian...

Seperti mana yg hampa semua maklum..aku dah pon start bercuti..bukan p oversea pon..dlm Malaysia jugak. Aku lepak kt KL jer..sebab dh lama x bawak family aku kesini. Aku took off dr Penang 11.30 mlm ari Sabtu dan sampai lebih kurang 2.30am .Aku pon x pasti berapa lama aku akan dok sini..
Untuk XTVT "pemanas badan"..arini kami jejalan kt TTT saja..bagi budak2 ni main jap..pastu pd mlm nya plak..kami ke i-City ...naik bebinau mata aku tgk keceriaan lampu yg warna warni kat sana ..Untuk esok punya projek...shopping time ( bab ni aku kena serahkan pd bini aku hehe )...

Korang ada idea..tempat2 yg best utk aku p kat KL nie ?

perkara wajib sebelum memulakan perjalanan jauh..servis kereta dulu



Adriana merajuk...

Pasal aku x mau beli menatang nih !..sayang punya pasai..kena beli la jugak




Lembu tu ada susu tak Adriana ??

17 comments:

Ungu Violet said...

adriana merajuk pasal nak menatang tu ke...hihi

menatang apa tu?...hehe

harrazdani said...

best..kat sini hujan dari pagi sampai laani tak berenti....

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Bestlah pegi I City..
anak2 pn happy jer..

Abhamz said...

salam, best jugak bawak anak2 jln2 kat KL, byk destinasi yg blh dimanafaatkan dlm pelajaran mereka...

ummiross said...

Seronoknya bercuti, ummi tak pernah pegi lagi i-city, cantik nampak.

Original CikTeddy said...

comel je abg khairul ngn family..huhu

ku-cit said...

sedap gak cuti2 ni...tp skrg ni musim ujanla...

Ckin Kembaq said...

cuti-cuti family..hehe

Kazman & Sue said...

I city sudah sampai... apa lagi layan KLCC la pulak yeee... tapi kalau nak perabih duit paling laju pi la sunway lagoonnnnn.... selamat bercuti kawannnn....

Cik tikah said...

kalau kat KL nak shopping best lah. contohnya g sogo ke, sunway lagoon ke, times square ke, mid valley ke, pavilion ke, klcc ke. uh! kan bnyk tuh. haha

NURULHANIF said...

wah bestnya g i-city.. :)

TiraPengemis said...

xnmpk pon abg kt i-city...hehhee

Edy Fee said...

bwk fmlily jalan2..bgus2//hehehehe lma tak g sana/pdahal depan umah je

A Crack Mirror said...

wawawa..best lah c kecik tu..mmg cam puteri...

pss: asal abg khairul cam semakin kurus?? diet or stress?? erm..apa2 pun jaga kesihatan ya..

tgk gambar keluarga macam ni... aduhai..tiba2 macam tak sabar nak balik rumah...huh! cepat lah habis exam..pastu nak balik...cuti2 cam family abang! yeah2~

khairul said...

Asya..body abg mmg spesis camni dah hehe

Mila Ahmad said...

i-city macam dah xbest jerk...
waktu siang lagi cantik rasanya

Afzainizam said...

uiiihhh I city memang best bawak family gi jenjalan melihat panorama indah dan kehidupan kota kat KL ni...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip Spray paint motorsikal