Amacam blog aku....OK tak ?

Saturday, December 3, 2011

Banner dah pasang !

Assalammualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Segala persiapan ttg GempaQ Bangat Autoshow yg bakal berlangsung Dec 10th ini telah 90 % selesai . Semalam , pemasangan banner ttg autoshow telah dibuat di sekitar kawasan Autocity Juru . Naseb baik kru2 aku datang membantu sama . Aku harap dgn ada nya banner ni...akan menarik lebih ramai lagi pengunjung dan para peserta autoshow dan audioshow ...buat bloggers utagha...hampa jgn x mai no ...

Yg penting nama blog aku terpampang kt dlm banner tu !



Orang kiri dan kanan ku...TQ guys




34 comments:

My Life's Journey said...

Hihi nampak meriah je ni bang .. hihi ..umi skodeng nombor tepun abang tu hahaha ..acah je.

Tak lama gi bang .. 10 dec ..amin2 ..moga segalanya berjalan dengan lancar :)

My Life's Journey said...

Pit pitttttttttttttt umi mai lagi bnag ..baru je tengok shoutbox umi ..nanti umi buat entri untuk abang ye ..cara nak jaga kucing .. best2 ni :). Dah ciap nanti ..umi pi tau banag ye :)

Izyan Yan Cinnamon said...

wahhh populr lah lepas tu..hekhek..

AYuNG said...

woooo...gempak!
klu la ayung duk area sana...kompom p:)

Ungu Violet said...

yang penting nama blog tu...mahal tuuu...hihi

Niza Romli said...

10dis..kat autocity. mesti best.
alaa..ada kenduri kawen pulak time tu.

afzalsukasuki said...

la kat Juru ke?bro takde buat autoshow sekitar pantai timur ke?

Sha said...

best ni klu p huhuhuhu :)

diana said...

tak boleh nak pi la..
10 hb adik akak kawen..
tak pe la..nanti masak nasik beriani ka,jemput akak mai umah na..
muahahhahahah...

cik wanie Lovela (CWL) said...

gempak nie!

Abhamz said...

salam, sayang betoi la sbb 10 Dis kn ke KL, konvo org rumah...walauapun diharapkan sukses spt biasa....gempak bangat...

khairul said...

Afzal...x balaik modai wo klu buat kat sana ..hehe..jauh tu !

khairul said...

K.Diana...nasik briani pon bes gak tu..leh tapau skit

khairul said...

Abhamz..npk gaya x dak rezki kita nk jpk lagi..x pa len kali ada lagiii

RinsyaRyc said...

Untunglak nanti semakin glemer .. ehehehe >_<

TiraPengemis said...

bangga jap...ade jgk nama blog..hehe

RinsyaRyc said...

lpasnih semakin glemerla.. ahahaha

tunz said...

semoga semuanya berjalan lancar ye

::FAIZ FARISH:: said...

btl tu RinsyaRyc

Khairil said...

dgr cerita kat tmn mutiara sungai kob pun ada autoshow esok...(ahad 4 hb)

MaYa MustWany said...

banner memang sedikit sbnyak leh trik perhatian ^^ sure meriah.

Original CikTeddy said...

sonok tngok org brjaya..huhu

c'axoera said...

jauh kalai dekat leh join...:)

ummiross said...

makin maju ni khairul,
nama blog yang mahal tu, best!

ChaCha said...

cm dekat ja tu..autocity...hehehe

josrevalution said...

ade mase nak jenguk jgak ni..huhu..

Belalang Hijau said...

cayalah bro! support kot jauh ja boleh x?huhuhu

SeseDaP RaSa said...

tempat saya dulu nie..hehhe

Adylia Qarissa said...

Yang penting no tepon abg ada kat banner tu heheeee

Hafizzi Aziz said...

xsabaq tunggu sabtu nie..
tunggu dinda ya kanda..hihi

Kazen said...

akitivit yg bgus dan menarik...inilah orang2 muda suke nie !!

Entri Terkini | Rambut panjang, pendek mana lebih kacak?

caliph shuriken said...

smoga event ni bjalan lancar bro ^^

kutoOobambOo / ericoanaci said...

keter kutooo taklawa lah.. hu3.. malu nk buat autoshow... he3

Afzainizam said...

dah mula buat persiapan ni.... promote kasi semua tau dan datang ...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
claim insurans motorsikal langgar kereta