Amacam blog aku....OK tak ?

Saturday, December 31, 2011

AUTOSHOW SAMBUTAN TAHUN BARU 2012 - SEMPENA " KARNIVAL KEMBALINYA ERA MOTOR VESPA 2011/2012 NEGERI SELANGOR''

Asslamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 semua..

Hari ada autoshow kat Tanjung Harapan Port Klang...aku difahamkan ianya akan berlangsung pd pukul 8 mlm hinggalah ke 1am  ! Selain pertandingan motor/vesopa..pertandingan autoshow kereta turut diadakan , aku telah dijemput oleh pihak penganjur utk menjadi jury...tapi aku menolak sbb x prepare apa pon ..InsyaAllah aku akan kesana ptg nanti sebab ada majlis penyerahan sticker blog aku kat para peserta disitu .
Kepada kengkawan yg berada berdekatan area situ...jom arr p sana..kot kot la nak soh aku sign otograf hehe...



Selain mendapat jemputan kat Port Klang..hari ni jugak aku mendapat jemputan utk menjadi jury @ Ipoh sempena  AutoShow Santai 2011 anjuran Jab.Belia & Sukan Negeri Perak ( Stadium Indera Mulia , Ipoh ,Perak ) sebelah Stadium Perak ..sorry ya Shah aku x dapat mai sbb sedang bercuti ..

9 comments:

krole said...

fulamak...bestnye aktiviti khairul...jeles ni~

Koding said...

Mari kita beramai2 memeriahkan majlis di sana...
Jgn lupa dptkan sticker free En. Kairul..

Botak said...

vespa ye., oldskool tu..

Adam Haiqal said...

happy nuyerr jugak :))
sambut ktne?

josrevalution said...

hepi new year bro..nnti nak p kalo ade mase..hehe... best ni best..

Yastro said...

Wahh...jadi juri..
Tu tanda org percaya dgn keupayaan bro tue...Tahniah bro.

Miss Purple Ungu said...

waaa....siap ada sesi penyerahan sticker blog tu :)

Norgadis Labuan said...

Wah! hebatlah sahabat kita ni, apa pun jua... selamat tahun baru untuk Khairul sekeluarga, moga kejayaan sentiasa bersama kita...

A Crack Mirror said...

huhu..scooter pulak..erm..bang selamat tahun baru yer..semoga thn depan abg akan dapat projek yg lagi best dr thn ni...insyallah..