Amacam blog aku....OK tak ?

Thursday, December 29, 2011

Apa habaq Kak Limah ?

Assalammualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian

Antara banyak2 kereta yg aku dah published lam blog aku ni...kereta Bro Fairol a.k.a Hantu Kak Limah yg paling kerap aku share yg korang Sejak first entry aku published last year ..dah mcm2 Bro Fairol buat kat kereta dia .Setengah tu hasil hasutan aku sendiri hehe..mcm nk pasang lambo door, hinggakan aku suruh koyak sticker dan gantikan ngan airbrush .

Apa lagi yg Bro Fairol buat kat Kak Limah dia ni ?? Jom kita terjah ....

Kalau korang nk tau..ni la stereng aku dulu...aku pernah bawak keta aku dulu dr Penang ke Pantai batu burok Terengganu pakai stereng ni..hampa percaya tak nie ?? Stereng ni aku buat sendiri tau..bukan payah pon ..kalau hampa x mau percaya lagi ..aku x tau nk habaq apa dah !


Selain pintu depan..belakang pon dah lambo style ..









42 comments:

sahromnasrudin said...

huhuhuh..tak tau nak komen ape..marbeles la...

::FAIZ FARISH:: said...

nice

Kazman & Sue said...

dia punya pintu tu memang ikut konsep hantu kak limah laa... hantu boleh masuk keter ikut mana-mana pun dia nak masuk... haaa3x

Gombug said...

Dapatkan memori 50GB simpanan foto, muzik, video dan apa sahaja untuk telefon anda secara percuma hari ini dari Gombug.net - http://adf.ly/4O5uz ! Sebelum 31 Dec 2012

Izyan Yan Cinnamon said...

mcm ganjil je stereng tuh..first time tgk..=)

wahida said...

ish...stereng ko tu lain mcm...

.: iEyLa :. said...

perghhh...terbaikla bro..

Fixx said...

smart ler transformasi kereta waja ni.. dah mcm mazda 4 sport.

Papa PUSS said...

salam

pergh ini bukan stering..
gilerh la.. camne nak bawa ni..
xterbabas ke??

#Arnab biasa mengalam Molting .. kadang kadang 3 bulan sekali atau lebih kerap. Molting adalah proses arnab mengalaman keguguran bulu yang agak serius. Tapi ini bukan masalah serius, ia adalah normal. Jika keguguran bulu itu berlaku bertompok tompok dan berkelemumur, arnab mungkin mengalami masalah mites atau kutu. Bawa jumpa vet utk dapatkan rawatan.

ayampenyek said...

mcm berat je kete ni uhu :D

diana said...

hebat!:)

josrevalution said...

dia punya bontot n staring dan mcm kak limah punya hanti bro..huhu.. mcm nak terbang dah..

bella luna said...

wah abg, first time bella tgk stereng mcm tu,bdw, tgh fikir macamana n pegang and pusing2 stereng tu yek? tak nmpk pun cane nak guna die,huhu

Koding said...

Ganazzzz...

Miss Zue said...

smart gile! leh ek wat jd cmni.mesti kos tinggi ni kan!

G@D!z$ said...

biar betul...

abah khalisha said...

Itu stereng ke??dasat sekali..hehehe

p/s: InsyaAllah bulan 2 nanti balik Penang pasal adik ipar nak kawin, bulan 1 ni adik sendiri yg nak kawin..so sibuk sikit..nanti sy inform..leh jemput dtg kenduri dkt padang benggali je..tau jauh pun

dwaty said...

perghhhh semua dah buka... dah ada kepak...jangan terbang sudah...

kalau boleh terbang, saya nak pinjam bawa balik sabah.... hehehe

Original CikTeddy said...

kreta ni jadi hebat hasil hasutan bang khairul..haha

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

mak aiii..stereng ke.. haha

Terbelog said...

rare btl steering

My Life's Journey said...

wah terkejut umi tau abang bawak kereta pakai stering tu ..biar betul bang huhu ..terer nya wauuuuuuuuuu!!

mr.curly said...

perghhh..lg bess tgk kete ni dr tgk artis bgambo kt siming pul dlm majalah mangga..ehh tetibe lak..hikhik

#mmg gempak abis bro..

Abhamz said...

salam, mmg berhantu betul le...mcm Hantu maklimah tu.

Ckin Kembaq said...

dahsyat..memang slamt la..hehe

ummiross said...

waa hantu kak limah dengan lambo style lak, memang mengancam

SeseDaP RaSa said...

x sakit tgn ke pakai stereng 2..?hehe

Mila Ahmad said...

macam kereta mainan

ku-cit said...

nk percaya ke tak ehhh stering tu....hehehee

Dalila Hamid said...

betoi ka ni?... x kena roadblock ka?..

sLpmEpLz™ said...

yeke neh??

Mrs.Yie said...

style kak limah la pulak..style tsunami korang tak nak buat ke?hehehe

EmpayarUtama said...

memang cantik tu bro

Miss Purple Ungu said...

biar betik dr penang ke tganu pakai stering camni huhu

Picoz Shupalula. said...

nice job!

caliph shuriken said...

msti x selesa kn pakai stereng cmtu, huh...

Miss Nurul Atikah said...

wahhh.. terkagum 5 saat.. biar betol? kreatip3..

NURULHANIF said...

dasyat gler stereng... :)

CikguShikin said...

Trademark tuh stereng rantai.

p/s: kalau tak percaya, tanya sama pokok..

Fabulous Me said...

Oit stylo gile stereng!!!

Afzainizam said...

memang dalaman nya perrr dahsyat interrior yang hebat bro... aku kagummm

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip hadapi temprature naik kereta

Anonymous said...

[p]There may be no hurt to our ears, once you use an incredibly extended time, therefore it can be [url=http://www.cheapbests4monster.co.uk]Beats By Dre[/url] our own most trustworthy items . Otherwise, if you need crushed ice, place some cubes in a zipper bag and bang the heck out of [url=http://www.cheapbests4monster.co.uk]beats by dre[/url] them with a muddler or a rolling pin . If you are thinking [url=http://www.cheapbests4monster.co.uk]Cheap Beats By Dr Dre[/url] about classical music or even heavy metal, you will get top quality music and you will satisfied with the tone high quality . Dre and Monster Company have teamed to commemorate his new album and create this limited [url=http://www.cheapbests4monster.co.uk]beats dre[/url] Beats Detox headphones . During the following tested [url=http://www.beatsbydremonsters.co.uk]cheap beats[/url] the immensely introduce the main points in this particular product . Life to [url=http://www.beatsbydremonsters.co.uk]cheap custom beats[/url] all of the people is only as soon as . Beats By [url=http://www.cheapbests4monster.co.uk]beats by dre custom[/url] Dr . dr dre beats features [url=http://www.beatsbydremonsters.co.uk]custom beats[/url] highly innovative materials and construction to deliver a new level of audio reliability and clarity.[/p]