Amacam blog aku....OK tak ?

Wednesday, November 9, 2011

W tengahari Rabu

Mintak mahap kengkawan...harini aku bz skit..x sempat nak pekena coq kodok ngan kopi kat rumah hampa ...nanti bila dh setel ...aku datang ziarah yer..

27 comments:

stellaizz said...

maaf kan saya sebab tergelak besar..kah kah kah kah itu macam pon ada ke??????

ummiross said...

Hehe coq kodok ngan kopi dah sejuk tunggu khairul datang..
Alahai terperosok lubang ka tu..

My Life's Journey said...

cian pakcik tu huhu .. tak pe bang, harap abang suksesss(bak kata org indon) dalam pekerjaan yang abang buat ..yeayyyyyyyyyyyyyy

Ungu Violet said...

adeh..awat tuh...masuk lobang kaa...cian

Kazman & Sue said...

patut tak ziarah kenkawan...termasok lubang rupanya....haaa3x

Cik Ice said...

Alolo..perlu salahkan siapa niyh...??

wahida said...

la..sian dia...masuk lubang tak de sapa nak tolong...semua pakat gelak je? huhuhu...

RinsyaRyc said...

adeyh!! huhu.. takde org tolong pong????

diana said...

kesian nya..
awat yang depa dok pakat gelak..
aih!macam tengok wayang ja..mesti negara depa kurang hiburan..ekekekek

Fabulous Me said...

Xtau nk glk ke cian huhuhuhu

muse said...

biasaler bro gua pun ssh nak update blog skrg ni. anyway terima kasih byk2 sebab lu antara blogger yg rajin dtg blog gua...

cinnamon.com said...

boleh pulak orang gelak..ishk..tengok je..ishk..

CikguShikin said...

gambar betul ke ni?sian plak kt org tu

Afzainizam said...

mak aiiiiii kat tengah jalan ada lubang perrghhh masuk ngan motor-motor sekali.... yang buruk perangai tu diorang cuma gelak ajerr tak tolong pun

Mungkin kita kena mulakan kesedarkan mentaliti masyarakat tentang kebersihan diri sendiri baru lah boleh buat KL yang di idamkan... tak kiralah yang miskin sederhana mahupun kaya


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy tinted film headlamp rr taillamp

ch000tz axoera said...

hahahahahahahahah =))

bella luna said...

kurangnya nilai2 kemanusiaan disitu,. ada patut budak2 tu gelak je? tahu tak pacik tu dah sakit? dwrg mmg tak patut!! yang lagi dasyat, macamana lubang boleh ada ditengah jalan? ermm, tak pe abg khairul, jgn rush2 buat kerja,. semoga segala apa abg buat berjalan dgn lancar,..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

errkkkk camno bleh masuk lubang tu.. hahhaa

Adylia Qarissa said...

hahahaa...abg kerol..

gambar nie buat dkna gelak laaa...aduuuiii..kecian pon yea jugak..tapi gelak tetap gelak :)

psssstt..dkna blk raya tumpang kereta member, blk kl terbang di awan kelam :)

Dalila Hamid said...

kesian pun ada.... lawak pun ada.... x patut....

khaifaiz said...

memang tanpa kata... hahahahahahaha

Belalang Hijau said...

huih! motor mamat tu ngan kaki dia masuk dalam longkang ka? ngeri aih

EmpayarUtama said...

Bukak je terus gelak kahkahkahkahkahkahkah pastu rasa kesian lak sebab nengok org keliling dok gelak sama

Khairil said...

ni mesti kes curi besi penutup longkang...haha

Yastro said...

Halamakkk....camne leh jadi camnih?? Sengih ye...kesian pun ye ni bro....tapi rasanya gelak yg paling best nih...hahahaha

Abhamz said...

salam,kesian abang kita tu....boleh saman majlis daerah.

eyqa amin said...

cocococokodoq..
eheh :p

sentap tol nenguk bebudak kt blkg tue gelak..kcian pacik moto biru nie :(

abah khalisha said...

adehh tak tau nak cakap ni...hehehe