Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, November 6, 2011

Toyota Alphard...Pasir Gudang mari...........

Pics ni aku cilok dari FB group (Johor Autoshow Members)..first time bila aku tgk keta ni ingatka mai dari Japan ..tapi rupa2 nya hasil ilham dan kreativiti yg tinggi dari rakyat Malaysia sendiri ! .
Mengikut cerita..owner ni tengah bersiap siaga utk membawa jentera dia ni "bertempur" dlm dunia autoshow tidak berapa lama lagi . Perrghh...kalau luaran pon dah garang...dalaman?? jgn cakaplah ...teringin gak nk tengok interior kereta ini...nanti aku try mintak kat depa .



28 comments:

cik kiwi's said...

wohoooooo!!. nak naik!!

Fabulous Me said...

Aduhh.. Byknye duit org nihhh... Bak sket

Btw, tgh sbuk pon sempat komen kt bro kte sorg ni.. :p

Cik Kasih said...

x mnat la si alphard ni tp ok gak..huhu

ZWAN SABRI said...

Wow! Alphard tuu.. tingin nk usha dalam dia.. HEHE

Hafizzi Aziz said...

gila babi stylo mylo keta..hare sungguh..melayu ka cina owner dia bro?

ctk said...

npe dia xhias cm kete kamutuh...hihi...tp nampk gaye smrt lOrh...cept2 nk tgk dlamnya pulak..

Kazman & Sue said...

keter kalau dah buat begitu macam tak bagi orang naik jeee...haaa3x

Nuar said...

smart seh.. duit da melambak2 nie..

Cik tikah said...

nampak gagah! hehehe..

Afzainizam said...

Pergghhh nak beli pun tak lepas gaji nak bayar bulanan ni kan pula modifide ..... banyak duit dia tu yerrr.... but mmg cun sehhhh

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
Selamat Hari Raya Aidil Adha
pada Korang semua yerr
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
diy polishing head lamp kereta

amranaiman said...

rosaak bdykit lalu bumper ni :P

Zam_Nap said...

smart2...

penah gak dulu tgk alphard turbocharged..

SeseDaP RaSa said...

kalu dapat sebiji nehh..hehe

Khairil said...

memang kaya betul sapa punya kereta tu...

Arpiiz said...

perghh, macam manalah kalau lalu bonggol tu..

qhaizaa said...

syg nk makeup mpv cm ni...dh xbole naik ramai dh...huhuhu....buat autoshow je ok laa...

caliph shuriken said...

stylo laa alphard ni, huh...

My Life's Journey said...

Cantik jugak bang dibuat mcm ni ..hihi :)

Mila Ahmad said...

alphad memg smart!

Khairul Azwan said...

caya arr...lawa siot...

CikguShikin said...

Gelaran saya utk

alphard: transformer
bmw: keta batman

dan kadang2 tengok kereta sbg ikan mesti lucu, macam2 jenis ikan pun ada

Abhamz said...

salam, kereta mewah pun dimodified? hebat kat luar...di dalam pasti lebih hebat...tak sabar nak tunggu bro siarkan bhgn dlm alphard ni.

Cik Ice said...

Mak datok..!!! Dah la besar ngan rupa cmtu..memang nampak gah la.. *Thumbs Up*

Adylia Qarissa said...

agaknya kereta nie boleh gerak tak?? rendah sangat dkna tengok..

nak naik pon rasa macam takut jer..takut sangkut...heheeee

Sha said...

terbaik dari ladang :)

bella luna said...

fuhyoo, besar gedabak,hehe,. die punya body nmpk cam rendah je, lau lalu bumper, bontot bwh kereta tak kena seret? huhu

abah khalisha said...

confirm tk lalu kt bonggol ni..habis jahanam

Anonymous said...

[p]There may be no hurt to our ears, once you use an incredibly extended time, therefore it can be [url=http://www.cheapbests4monster.co.uk]Beats By Dre[/url] our own most trustworthy items . Otherwise, if you need crushed ice, place some cubes in a zipper bag and bang the heck out of [url=http://www.cheapbests4monster.co.uk]beats by dre[/url] them with a muddler or a rolling pin . If you are thinking [url=http://www.cheapbests4monster.co.uk]Cheap Beats By Dr Dre[/url] about classical music or even heavy metal, you will get top quality music and you will satisfied with the tone high quality . Dre and Monster Company have teamed to commemorate his new album and create this limited [url=http://www.cheapbests4monster.co.uk]beats dre[/url] Beats Detox headphones . During the following tested [url=http://www.beatsbydremonsters.co.uk]cheap beats[/url] the immensely introduce the main points in this particular product . Life to [url=http://www.beatsbydremonsters.co.uk]cheap custom beats[/url] all of the people is only as soon as . Beats By [url=http://www.cheapbests4monster.co.uk]beats by dre custom[/url] Dr . dr dre beats features [url=http://www.beatsbydremonsters.co.uk]custom beats[/url] highly innovative materials and construction to deliver a new level of audio reliability and clarity.[/p]