Amacam blog aku....OK tak ?

Thursday, November 3, 2011

Spidey Kelisa

Sorry lewat sikit update blog dan ziarah kengkawan ...bz skit kt opis . Ketika Autoshow KUD kt Sg Petani baru2 ni KUD SP..aku sempatlah amik gambaq few cars utk bahan tatapan korang semua nanti . Aku ingat ka hanya Citra Wahida saja yg ada concept Spiderman ni...rupa2 nya Kelisa ni pon membawa design yg lebih kurang sama .
Cuma yg bezanya Citra Wahida menggunakan teknik airbrush manakala Kelisa ni menggunakan sticker utk menghiasi kereta beliau .Aku x sempat nk berkenalan dgn owner kereta ni ..x pa len kali kita jumpak lagi.




Audio system pon boleh tahan !









23 comments:

nsyud91 said...

uishh , cantik gak . Nampak sporty kete diaaa

Fabulous Me said...

Semarttt depan die.. X mcm kelly dah

::FAIZ FARISH:: said...

i like

Mila Ahmad said...

smart gila kelisa ni

abah khalisha said...

fuh mantop..

ummiross said...

Eh, cantiklah,nmapk real dia punya colour!

kutoOobambOo / ericoanaci said...

terbaik.. kalu spiderman hitam semua cara gak nampak ganaz

josrevalution said...

fuhh...setahu gua kelisa ni hnya tok bese2 je..rupenye boleh jd spider..huhu..x terbalik ke bila race nnti..:)

BeaN MorENo said...

sangat smart

Cik Ice said...

Smart la plak kelisa mcm niyh.. (*_-)

cherry_ijau said...

kelisa aku lagi chantek . natural beauty . kehkeh

Shafiq said...

Wowww, Smart2..

Cikgu Bada said...

semat gak

Cik Kasih said...

uishh..rmai betoi yg suka mamat labah2 ni..ahaha

qhaizaa said...

bawu jer basuh dh bersawang..:)

CikguShikin said...

suka sbb warna hitam nampak smart.

keta ni tak berkilat sbb guna sticker la ye? mana lg baik tampal sticker atau airbrush?

cinnamon.com said...

cantik tu cantik, tapi jumpa tmpat tinggi sikit,sangkut pulak nnti..kena pulak yg byk bonggol..heheh

Khairil said...

paintbrush ke stiker gambar spiderman tu?..

ctk said...

bila la nk ade kete neh..haishhh..teringinnye nk mOdified

bella luna said...

bagi bella sticker and design spiderman tu mmg cantik, tapi mcm tak kena je lekat kat kelisa nie,.nmpk mcm serabut,huhu *jgn marah ye abg, just pndgn bella je*

Nuar said...

flat black.. smart!!

My Life's Journey said...

Cantik la cat yang die guna tu bang ..umi suke tengok

Green Apple said...

i like...:D