Amacam blog aku....OK tak ?

Friday, November 11, 2011

Pasai ni lah aku busy sangat

Mintak maaf sekali kengkawan semua ..sejak sari dua ni aku busy skit...ada kerja penting yg perlu aku settel kan di tempat kerja .Meeting ngan supplier ....tele-conference ngan staff aku kat "obe c"...nak kene layan customer lagi..huu..penat2...

InsyaAllah ..esok aku singgah rumah hampa ok....jamu la apa yg patut yer ...


12 comments:

lambdasp!!n said...

takpa masyuuukk tu..

best ke laju2..?

Edy Fee said...

busy keje takpe la..jnj duit masyyyuuukk bro

Cikgu Bada said...

kerja tetap kerja

ummiross said...

hehe kalau busy sangat tu petanda banyak nak 'masyuk' tu khairul..

Abhamz said...

salam, buat mana yg patut dulu...janji hati senang.

Terbang Bersamaku said...

uruskn kerja dulu..nnati ada masa bolehlah update blog..=)

juanita said...

Patut laaaa...

AYuNG said...

bz nya abg..:)
work smart okeh!

CikguShikin said...

baru nak tanya pi mana senyap ja

Adylia Qarissa said...

dkna bz berniaga :) heheeeeeeeee

Ungu Violet said...

sama lerr...bizi gak...huk

Afzainizam said...

yupppp kita serupa lah beb aku pun sejak dua menjak ni agak sibuk sikit lahhh

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy hydro fuel system kereta