Amacam blog aku....OK tak ?

Wednesday, November 16, 2011

Mai kita tolong Blogger Adylia

Buka blog pepagi tadi ternampak satu comment dr Cik Adylia A.K.A Dkna blogger dari kasihsuci-whh.blogspot.com yang menyatakan bahawa blog beliau muncul seperti di bawah nie .Bila dah jadi mcm ni teringat balik kejadian blog aku kena hacked dulu..mmg cuak gila kalau kena macam ni.
Teros terang cakap , aku pon x tau nk buat macam mana klu blog aku sendiri terkena mcm ni .Harap2 buat semua rakan blogger di luar sana  , tolong lah bantu Cik Adylia kita ni bagaimana cara utk selesaikan masalah nie


Buat Dkna...harap bersabar nanti ramai rakan2 kita akan membantu  , InsyaAllah







38 comments:

AYuNG said...

sekejap jer jadi cmnih, pastuh okeh dah...
so...xyah risau..:)

ummiross said...

Kesiannya, mesti tension kan. Harap2 ada yang dapat bantu nanti..

My Life's Journey said...

Hrmmm keciannya .. harap die dapat selesaikan masalah tu huhu

AmyZana said...

dia tak try log in akaun ke?

Azmi Khan said...

report kat google.....

Cik tikah said...

pernah kena gak. t ok balik..

si cantik sally said...

sdeh nye..sian dkna..sabo jek la..fb tunang saye kene hack lagi sedeh...haduiiiiiiiiiiii.........ade sape2 leh tolong bg tips sila terjah kat blog saye.. da seminggu kene hack jugak...

terjah sini abg khai..adik mhilang sbab sdeh fb tunang kene hack sbab org bodoh tu nak curik chip poker smate2 aduiiii... T_T

abah khalisha said...

Errr..Dkna plak kena hacked..kecian..sabor ye..nanti depa bg semula lah tu

diana said...

jangan risau ramai yang jadi gini akan dapat balik blog dia..

Phat said...

aku penah kene mcm ni..kat opis tapi bila balik umah leh bukak plak rasa nk benti berblog je masa tu

izzie izzam said...

dlu penah jdi cmni..ttbe jerk..try lah contect google akaun ..page mmule nak wat blog..at situ adew..:)

Kazman & Sue said...

peergh... banyak juga halangan untuk berblog yeee...

Ungu Violet said...

mmg cuak bila blog hilang...ungu pun penah kene gak dulu...seb bek dpt balik....

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

erkk xpenah kena.. harap2 xkan kena la.. huhu... mau gabrah dibuatnyerr

Kancil 8349 said...

ndak lama nie....kejap je

puanbee said...

blogger yg remove kot , kena report dan mintak balik dr google

ctk said...

lau ct dulu..ct tekan kt i cant find tu..lps tu nti dia ade suruh verify code...google akan bg code tu kt no telefon yg dia suruh masukkan...nti masukkan la code yg dia bg kt dlm fon tu ke tmpt yg dia sedia...pnti dpt la blik blog..itu jer lah yg ct buat...huhu..smoga dia dpt blik

MaiRa QuEeN said...

verify la email...sekejap je ok..ni msalah email...pnah jd da..

ChaCha said...

bru je jadi ritu...cuak gile...skali ngn gmail dia kacau..huhuhu

sahromnasrudin said...

nauzubillah..mintak dijauhkan huhuhhhhh

nick dot anis said...

anis pernah jadi macam ni..tapi sekejap je...coz anis cerify balik emel n tukar pasword..then bole bukak blog macam bese..harap ini dapat membantu:-)

khaifaiz said...

kesian tu... sesak nafas pun ye juga

cinnamon.com said...

hai...lps ni ok kut..hrp2 lah ye..

CikguShikin said...

knapa org tu hack ye?baik pegi hack website yg lagi byk info

Norgadis Labuan said...

Tak tau cara nak membantu...

ch000tz axoera said...

kejap jer pastu back to normal tapi cuak gak lah kan hehe

iza said...

Assalam..
Selalunya kalau jadi macam tu, mungkin dari blogger.com sendiri kot, nanti ok la tu..
Salam ziarah dari Teratak Usang..

RinsyaRyc said...

huhu.. jgn la blog rin kena camtuh

dwaty said...

ooooo... kalau keluar camni maksudnya kena hack la...
ada beberapa blog juga yang saya buka kuar macam ni...
isssshhh dorg ni takde keja tul la..

Azekzk said...

kesian dia yer. harap2 x jd kt blog ak.

josrevalution said...

XDE PE TU..DIA PNYA ENTRY JE YG KENE DELETE BUKN BLOG.TENGOK URL TU..HEHE..

Adylia Qarissa said...

abg..memang cuak giler..bangun pagi tadi duk study..stress study buka blog terus jadi macm tu...

risau mengalahkan tak lulus exam lak dkna nie..hehehehee...sekarang dah ok :)

suka..suka...suka...lompat katak :D

esok dkna exam... takuuuuttttnyaaa

Titisan Hujan said...

sentap bl jd cenggini

NURUL ASHIKIN said...

saya penah jadi dah... kena log in balik ja

Khairil said...

kepada sesiapa yang jadi mcm tu sila baca ni : http://maidaribendang.blogspot.com/2011/10/mimpi-ngeri-bila-blog-kena-remove.html

khairul said...

TQ Khairil...boleh di buat panduan nanti

Afzainizam said...

YUPPPP AKU PERNAH KENA GAKKK PASTU OK BALIK LOG IN BALIK TUKAR PASWORD

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy paint protection film

Abhamz said...

salam, harap pulih spt sedia kala...