Amacam blog aku....OK tak ?

Tuesday, November 15, 2011

Langkawi Audio show 9 Nov 2011



















20 comments:

Kazman & Sue said...

ini semua keter kena angkut naik feri la ni....

My Life's Journey said...

wahhhhhhhhhhhh semua gambar cantik2 tapi yang paling umi suke .. yang keluar api tu hihi

EnciK AxixOu said...

perh kete...keje untk kete je neh..haha

Mila Ahmad said...

amboi bukan main byk lagi sound sistem xpekak ke org dlm kete 2.

abah khalisha said...

kalah disko cmni

khaifaiz said...

tertarik kt ekzos berapi... fuyyoooo

Amy Syaquena said...

sapa yang pergi ni balik mesti sakit telinga kan hehehe..

::FAIZ FARISH:: said...

mood jelez

dwaty said...

hari tu saya balik kampung... dah banyak keta colour cam ni... tanya adik... dia kata org sabah pun dah mula berjinak2 dengan autoshow...

syamsid dhuha said...

pergghhhhh siyessss terbaekk

wahida said...

sound system mmg tak hengat...

ummiross said...

Wow! pasti gempaq ni khairul..

Adylia Qarissa said...

pelik bagi dkna..kereta ap nie?

peminat cheezy wedges?? ada promosi untuk cheese..jangan tunggu lama..

http://kasihsuci-whh.blogspot.com/2011/11/promosi-tepung-cheese-wedges.html

Eena Arrina said...

folow ena.ada hadiah utk new folower :P

Arpiiz said...

perghh, rasa macam nak amik satu je, boleh tak..haha

EmpayarUtama said...

Dulu layan gak siap nengok diorang lawan mat singapore kat lido tengah malam. Darii jauh denga lagu diorang siap berlampu lg

Adylia Qarissa said...

abg tolong!! blog dkna hilang :(

Blog has been removed
Sorry, the blog at kasihsuci-whh.blogspot.com has been removed. This address is not available for new blogs.

Did you expect to see your blog here? See: 'I can't find my blog on the web, where is it?'

ChaCha said...

mangaih!!!

Afzainizam said...

PENUH SEBONET SPEAKER TU BEB....

BERDENTUM BUNYINYERR

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy paint protection film

Abhamz said...

salam, boleh jadi speaker kat majlis2 ni jika nak buat part time....