Amacam blog aku....OK tak ?

Wednesday, November 2, 2011

Iswara UTI Audio with lamdo doors

Sorry pics ni aku ambil masa mlm kelmarin ..so sedikit kelam lah . Kereta ini kepunyaan salah seorang ahli kelab audio di Sg Petani ( UTI Audio ) . Beliau selalu gak menyertai pertandingan audioshow ni . Dek kerana dah tak tertahan ngan hasutan kengkawan dan tak boleh tidor lena malam...dia telah menghantar kereta beliau ke bengkel kami utk pemasangan "Lambo doors"....audio dah ganaz...keterampilan pon dah semakin ganaz....wow hebat nie...







Nampak tak deretan speakers dlm kereta beliau ??



34 comments:

Abhamz said...

salam, pasang audio pun kereta bleh terbang...

abah khalisha said...

Fulamak terbaik..sport rim mahal tu

cik kiwi's said...

abg kerel. keta keta gini an. tak kena tahan polis ke kalau bawa kat jalan raya?

Amy Syaquena said...

Kalau nak buat macam nie agak2 banyak tak modal di keluarkan, adakah modalnya lebih kurang harga kereta tue atau kurang....

khaifaiz said...

pintu lambo... memang terganaz beb

ch000tz axoera said...

lepas JPJ ke kalau macam ni..?

My Life's Journey said...

Cantik2 ..tak pernah tak cantik ..kopak duit hambe kalau membuatnya

Adylia Qarissa said...

semua nak ganas..huhuuu

wahida said...

sampai tak tdo mlm member tu...hehe...

puanbee said...

cantik2..

Ym.Bundle [Blog.Sampah] said...

perghh..iswara pon pintu lambo..hehe

sahromnasrudin said...

aku ingat skyline huhhuuhhhhhh

Kazman & Sue said...

punye la gempak keter tetiba tayar belakang pakai rim besi... hebat tuuu.. ni sure kes tayar pancit ni...haaa3x

afzalsukasuki said...

bro kalau aku nak pasang pintu camtu..pasang sunroof kat kete honda eg -sr4 berapa budget ea?

ummiross said...

Wow hebat!, colour pun cantik!

harrazdani said...

wow...cam ferrari dah...;)

abbymira said...

baru nak tanye, kancil pintu 'lambo' ade x? nak bwt kat mira sy tu..haha

sekali scroll bawah ade daaa..hehe..

josrevalution said...

iswara terbaru ni..huhu..hebat....

Ungu Violet said...

iswara jer pun...ganazz...:)

dwaty said...

ISWARA TU.... fuh mantop pintunya...

Dalila Hamid said...

hangpa ni peminat fanatik qeta sungguh!!

khairul said...

Kiwi - klu pki lambo door x salah , kejit2 mata kt abg JPJ boleh lepas lah

Amy - kos klu x silap sy klu nk wat pintu tu x sampai RM2K

Afzal - x samapi 3K klu silap

irbas said...

cun habis

kutoOobambOo / ericoanaci said...

pehh terangkat pintu kete.. nak2

kiwi said...

iswara pn boleh..hihi...org laki ok la bwk kete cmni..hihi ^^

org muo said...

peh! dasat tu

Xavi De said...

terbaekkkk....haha

Khairil said...

pergh..hebat iswara ni!...

qhaizaa said...

terbaik lah iswara tu...tp sy kurang bminat dgn audio..sy lebey kepada bodykit..:)

Afzainizam said...

perrgghhh ni buat aku geram nak modifide iswara aku ni.... cun pulakkk nengok... sound sistem pun canggih tang pintu gunting tu gerammm beb

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
diy polishing chrome part2 motorsikal

Fadzli Amir said...

Mak aih....sama macam afzainizam, dah mencabar aku nyer Iswara...hehehe

ctk said...

bab pintu yang suke gilew2 tuh

Rose Johari said...

byk speaker dia...

Sifar Minda said...

katne nak buat pintu tu..dh lame cri ni lau bwah rm3000 leh r nk wak..tlng bro bagi tau..