Amacam blog aku....OK tak ?

Wednesday, November 2, 2011

Honda Balck Devil ..revisited

Aku pernah buat entry ttg kereta ni honda-black-devil . Ini latest pic yg aku tengok dlm FB ..setakat ini aku x pasti samada bila overall modification kereta ini akan siap  , apa pon jentera ini pastinya akan mengganas didalam dunia autoshow selepas ini .


14 comments:

ummiross said...

kalau dah ganas nanti,tunjuk lagi ye...

cinnamon.com said...

seram je tengok..

abah khalisha said...

furooooo..ala evo pun ada dah ni

Afzainizam said...

Bodykit depan tu mmg dah nampak lawa sangat kalau dah bubuh cat lagi cantik.... aku suka tengok sirip kat bumper tu...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
diy polishing chrome part2 motorsikal

My Life's Journey said...

Wahhhhhhhhhhh tak sabar nak tengok kete tu kene mekap bang hihi :)

Abhamz said...

salam, mmg ganas...pasti amukkannya menakutkan pesaingnya yg lain.

Ungu Violet said...

belum mengganas lagi nih...huhu

sahromnasrudin said...

sirip tue marbeles la bro huhuhuhh

Kazman & Sue said...

wah...ni kalau pergi kampung aku sure sangkut atas jembatan...haaa3x... memang lawa la dia bikin....

Adylia Qarissa said...

best naik honda... :)

teringat kat kereta lama dkna..rindu lak... menyesal jual..

opppsss!!

tak menyesal pon.. :p

*ayat cover nie abg..

Cik Ice said...

Boley nampak tu dia punya keganasan.. :P

ctk said...

pastinyer akan mengaum di litar..haha

afzalsukasuki said...

aku pakai hinda ni gak bro.kalau buat modifikasi macamni,bajet dalam berapa ye?

Anonymous said...

Ya, mungkin karena itu