Amacam blog aku....OK tak ?

Tuesday, November 29, 2011

GempaQ Bangat Autoshow 2011

Amacam ..sempoi tak title autoshow aku tuh ? InsyaAllah kalau tak aral melintang di tengah jalan , autoshow ni akan berlangsung pd 10 Dec nanti @ Juru Autocity Penang .
Harini pon aku terpaksa ambik 1/2 day sebab pagi tadi aku kena ke IPD Bandar Perda untuk permohonan permit . Ini adalah lokasi pertandingan tersebut ...mmg luas tempat tu ..pihak Autocity telah reserved kesemua parking lot dr Affin Bank hingga lah ke RHB Bank . Orang Penang mesti tau tempat ni  , aku harap show ni akan success seperti show aku yg len...

24 comments:

ummiross said...

Memang gempaq kali ni, tajuk pun gempaq bangat..

::FAIZ FARISH:: said...

kate putih itu cantik

Ym.Bundle [Blog.Sampah] said...

suspen je..ingat apa kes g balai..ekeke

abah khalisha said...

Semoga berjaya..balik penang sabtu lepas abah ada ternampak autoshow masa hari ahad kat ngan padang kat ngan pelabuhan feri tu..

josrevalution said...

gempaq ni..huhu...

Fadzli Amir said...

Apa pulak tak tau...aku baru je balik dari simpang ampat, show house aku dan singgah dulu tadi makan ikan bawai juru...hehhehe...3 ekoq aku bedai...

Miss Purple Ungu said...

igtkan kes ape sampai gi balai hehehe ;)

tunz said...

wah...moga sukses ye khairul

SeseDaP RaSa said...

kalau kat auto city memg gempaq pnya.. :-)

inidunia kita said...

gud luck abg...semoga semua lancar...xrugi nnt msuk kuar balai..

Ungu Violet said...

kasi gempaqqq...hihi

Amy Syaquena said...

macam mane kereta amy ada kat situ nie ekekekeke....

caliph shuriken said...

mmg grand abis event ni kn ^^

kiwi said...

semoga dipermudahkan ^^

Hafizzi Aziz said...

insyaallah aku akan p..hr sabtu kan..cuti..cunn..

Gua Syed said...

xdapek nk join.. hehe

Kancil 8349 said...

semoga berjalan dengan lancar...

chegu abbas said...

turn balai x pa...jangan duk balai /..piap kalau duk balai...hhihih

Abhamz said...

salam, kalau tak ada apa2 hal boleh gi tengok show ni....tentu hebat

Adylia Qarissa said...

teringin lak nak pergi sana...huhuuu...

sahromnasrudin said...

tajuk sempoi, bro....

khairul said...

Abhamz...jom mai ...leh beramah mesra

dwaty said...

wish u gud luck bro...
macam biasa jgn lupa gambar2 keta yang gempaq tu...

saffiya_aleesya @ echa said...

wahh best..kalu xde pe2 hal leh pi tengok!!