Amacam blog aku....OK tak ?

Saturday, November 26, 2011

GempaQ aUTOSHOW 2011

Assalammualaikum dan salam sejahtera buat rakan bloggers sekelian...

Ramai yg tak tau yg aku baru2 ni dah kena "kencin" lagi oleh manusia yg layak aku panggil ...PEMUTAQ ALAM NO 1 @ Malaysia . Mau aku x marah..janji nk bagi modal untuk aku buat autoshow kat Karnival Kulim yg berlangsung hari ni...sampai sekarang hilang ntah kemana .Yg aku ni dah buat promosi gila2 satu Malaya..last2 x jadi ..malu wo hampa tau ! Apa pon aku redha..pasti ada hikmah di sebalik itu..apa pon yg pasti , aku dh dpt pengajaran yg paling berguna .

OK aku x mau dh story bab kat Kulim tu...baru2 ni aku dpt lagi satu projek nk buat autoshow kat Juru Autocity Penang . InsyaAllah event ni mmg akan jadi pd Dec 10th nanti. segala persiapan dr segi trophy , location dan promosion tgh kami jalankan . Pagi tadi aku ke IPD Seberang Perai Tenagh uk mintak surat kebenaran dr PDRM...aku terlupa hari ni office mana bukak , maka terpaksa lah kena p next week lak . Maybe ramai antra bloggers sekelian dh dpt event invitation dr aku..sapa2 yg berkesempatan tu leh la dtg nanti .

Aku akan update details ttg show Autocity ni len kali ..

16 comments:

cinnamon.com said...

tak pe ada hikmatnya...

Afzainizam said...

wahhhh khidmat ko masih diperlukan lagiii... sebuk lah ko lepas ni yerrr jadi orang kuat Autoshow

۞۞۞۞ Salam Awal Muharram ۞۞۞۞
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
doa akhir tahun dan awal tahun

CIK TOM said...

sbr ye..biasa la manusia ni ada mcm2 jenis..ciktom lg teruk tertipu psl duit dgn manusia yg xde hati perut..nk mtk blk xdpt sbb xde htm putih.huk3

Abhamz said...

salam, sabaq je lah...

Kazen said...

Isnin pun cuti awal muharram :)

Entry Terkini | Doa Awal Tahun Dan Doa Akhir Tahun Hijrah

Adylia Qarissa said...

memang hangin 1 badan kalau orang mungkir janji sehingga buat kita malu...

takut kesannya nanti orang lain dah tak percaya kat kita lak..ermm..sabar yer abang :D

RinsyaRyc said...

ye ke? kesian la kalau kena kencin.. saket ati.. >_<

Norgadis Labuan said...

Pasti ada hikmah disebalik kejadian, teruskan usaha....

ummiross said...

InsyaAllah kali berjaya...

Kazman & Sue said...

puihhh... ada juga oarang putar alam ni dalam dunia...hidup lagi yee dia... apa2x pun kena sabar dan jadikan pembelajaran dalam hidup...
kot sibuk pun tak kan lupa hari ni cuti weekend kot...hai...sibuk sangat namanya tu...haaa3x

caliph shuriken said...

laa.. kena putaq lagi.. sgguh jaat itu olang...

MaiRa QuEeN said...

gud luck ye abg...xpe mesti ade peluang yg lebih baek...sory lame xjenguk..bau msuk study..xde tenet xleh online..

A Crack Mirror said...

sabar bang sabar..dalam dnia ni mmg banyak ragam manusia... harap abg akan dapat rezeki lain yg lebih baik... senyum2~

tunz said...

bersabar ye..mama ada lalu n nampak Juru Autocity semalam...tmpt tu ada byk jual keta ek...mama ke permatang pauh ziarah pak penakan...hehehhe....lau dpt jumpa kamu kan besttt...tpi x sempat lah..len kali yer...

afzainizam said...

yuppp mmg banyak tabur janji... bila diperlukan hilang ghaib pulakkkk... kena berhati-hatilah jumpa orang putar alam ni...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
baka anjing terlarang masuk malaysia
baka anjing terhad masuk malaysia

Putera Helmei said...

terkjut juga sal autoshow yg xjd nie.. kami geng voc nk konvoi 20 biji nk p sana.. last2 xjd.. sbb fir-vip geng voc inform kata batal..