Amacam blog aku....OK tak ?

Wednesday, November 30, 2011

Don play2 arr..ini Amman Danial yang punya !

Assalammualaikum dan salam sejahtera buat semua rakan2 ku sekelian .

Pelik betoi tajuk entry aku kali ni kan..saja aku tulih camtu..bagi nampak pelik skit . Actually aku pernah published kereta milik Bro Amman ni last Sept , masa tu kereta dia tengah dlm pembikinan dan hampir siap meh click here .
Bro Amman merupakan Presiden VIC ( salah satu kelab permotoran yg glamer di Somban , N9 ) .Dah nama pon Presiden..kereta mestilah kena gempaq kan ...so kereta Kia Optima beliau telah menjalani transformasi besar2an dlm menyahut cabaran di dlm pertandingan Autoshow tempatan . Khabarnya , kereta beliau telah merangkul salah satu kejuaraan di autoshow Gegaria Metro Pahang pd bulan lepas , congrats yer bro ! .

Klu sesapa  nk berkenalan @ nk tau lebih lanjut ttg kereta beliau..leh la contact thru fb dia Cakap banyak pon x guna....jom kita sama2 tengok final touch dr Bro Amman Danial ..

















44 comments:

My Life's Journey said...

Wahhhhhhhhhhhhhhhhh best tengok abang ni ..dah la pro buat kereta ..ada lagi kawan yang pro ..saling tolong menolong umi tengok ..chayok bang ..

cantik kereta kawan bang tu :)

abah khalisha said...

ala-ala kete polis pun ada gk ni..

Fadzli Amir said...

Keter polis tu...boleh fight ngan polis malaysia la..hehehe....
aku bukan beli rumah, aku buat ID tuk show house kat simpang ampat...projek JMR...

ummiross said...

Wow!,wow!,wow!, hebat!

Sha said...

Fuhhhh x terkate....

♥ ieRa ♥ said...

style die modified...
bes tgk2 kete modified ni..tapi kalau perempuan buat x best la..

Izyan Yan Cinnamon said...

pintu bukak kut atas..huhu...

chegu abbas said...

mak ai....melrtop...

Ungu Violet said...

eh modified keta bapak polisi ker...heheeee

meletop2..:)

Ungu Violet said...

eh modified keta bapak polisi ker...heheeee

meletop2..:)

::FAIZ FARISH:: said...

nak kete cam tu... huhu

Phat said...

mmg gile ..tabik spring toink toink

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

perghhh cantekkknyer kereta org tuu..huhu

Yastro said...

Wahhh...dasat2, banyak modal ni yg nk kene leburkan...

kutoOobambOo / ericoanaci said...

wow... ni penah kena saman ker???...

josrevalution said...

fuhh..keta x ubah sedikit mcm pilce punya show..huhu...hebat...

cinnamon.com said...

saya pun kagum..

Terbang Bersamaku said...

wow cantiknya..jeles jer dgn pintu kereta dia..design pun menarik..mesti banyak duit abis nak modified smpai mcm nie kn...

eyqa amin said...

mak aih!!!
bkan alang2 nye kete ouw.....da gupe kete batman..eheh

hyz said...

perghhh dasyat la kete beliau.... kagum!!

khaifaiz said...

dah mcm kereta hollywood dah

Kazman & Sue said...

mak aikkkkk!!! lawanya... macam keter polis pun ada jugak....

afzalsukasuki said...

ni kete polis negara mana ni?semaaatttt!!

Fabulous Me said...

Wah ade ninoninonino plak kat atas tuh. Caya lah bro Amman. Hidup Nismilannnnn!~


ps;bz la bro, my dad admittted n ada operation kaki. So bz sket

wahida said...

serba merah dlm keta tu...

krole said...

pergh!!! dasyat tol la...cantek!!!

zureen said...

wow!

Original CikTeddy said...

simple kat luar..dlm gempak!

tunz said...

fuyohhhhhhh.......hangat tu!!!

Abhamz said...

salam, memang layak jadi presiden....

EmpayarUtama said...

Dalam macam disko, aku nyer cam tong sampah hahahh

Kancil 8349 said...

macam kereta polis je...tapi memang cool dan hebat kereta dia nie

ciK LyndaWawa said...

cantik keta..=]

sahromnasrudin said...

krete ape bro...nissan sentra ka????

Cik Ice said...

Konklusinya.. SMART + GANAS..hehe *Terbaiklah!*

khairul said...

Sahromnasrudin , kereta Kia Optima tu

Adylia Qarissa said...

pintu terangkat!! suka...suka...suka :D

saffiya_aleesya @ echa said...

yang ni fade black colour kan..

Pink Diary said...

syok tgk org giler kete ni

pelangi sepi said...

mak ai..cantik sungguh

pelangi sepi said...

mak aii..cantiknya

mommy Razim said...

Mak gila powerr cantik bang!!

Afzainizam said...

woooo menyerlah sungguh beb.... kalau minat semuanya jadi

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
claim insurans motorsikal langgar kereta

ahmad said...

sorry to say, but this is so ugly...kalau kat europe n america, org panggil ni Ricer...modified body kaw2, bg nmpk mcm power, tp hancus....