Amacam blog aku....OK tak ?

Thursday, November 17, 2011

Batman is coming to town ...

Kalau x silap aku  , last week aku posted ttg Suzuki Swift ni click here.Actually owner ni hantar kereta dia kat adik aku untuk  dibuat airbrush . Concept dan design yg dia mau ialah dari character Batman ( aku x pasti samada Robin ada ker tak ). Pics ni aku ambik kelmarin dulu , lusa siap la kot .

Bila dah siap semuanya  , aku akan share ngan korang nanti ....














33 comments:

AYuNG said...

cntek gak batman nih..:)

khaifaiz said...

wow.. kreatif siot...

ummiross said...

nampak macho!

chegu abbas said...

todia haih....sakan...depa haih

My Life's Journey said...

Cantik bang ..rindu nak tengok cite batman hihi

kak lang said...

colorful laaa...nice

Kazman & Sue said...

peergh... adik hang punya sentuhan penangan dia memang mengerlip-ngerlip bijik mata aku tengok... Memang otak kiri dia bergeliga macam batu cincin...

harrazdani said...

woowwwww terbaiikkkk.....

abah khalisha said...

robin tkde?hehhe

josrevalution said...

haha..robin pasti ade kalo batman ade..:)

Ungu Violet said...

nak tunggu bagi siap suma...hihi

c'axoera said...

dun like!

.: iEyLa :. said...

xsabar nak tgk pix spenuhnye bro..hikhik

Ym.Bundle [Blog.Sampah] said...

swift batman..adehh..hahaha

SeseDaP RaSa said...

kretif tol..

Fabulous Me said...

HAHAHHAHAHAHAHAA shoutbox suspen bro!

diana said...

pasang sayap la baru nampak batman..hehehe

Hafizzi Aziz said...

lepas nie lukis kat keta aku boboiboy lak..hihi

wahida said...

hebat giler adik ko...

muse said...

brp cost buat ni bro? aku nak buat cat women ok tak?

CikguShikin said...

nk tgk final mcm mana

Nuar said...

smart.. terbaik..

afzalsukasuki said...

oo ingatkan bekmen tu kat hood depan :)

Yastro said...

saspen daaaa bila batman mau keluar...:)

Tira Pengemis Maganda said...

wahhh....smart la..

Afzainizam said...

uihhhh batman kembaliiii.... airbrush kartun ni mmg popular orang buat beb...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy paint protection film

Kancil 8349 said...

cantik design dia...

Abhamz said...

salam, batman yg bakal mengganas....

MaYa MustWany said...

fuhh gempak..

A Crack Mirror said...

perh..best2..xsabo nak tgk hasil..adek abg pun terbaik gak...cayalah...

caliph shuriken said...

mmg best explore dunia kreatif cmni ^^

Cik tikah said...

perghh!! cantik! :D

Peroto_Jr said...

smart la. x sabar nak tunggu hasilnya...