Amacam blog aku....OK tak ?

Saturday, November 19, 2011

Batman is coming to town ...Part 2

Jeng..jeng...jeng...kereta Batman ni dah siap kelmarin dulu  , sesapa yg x sempat nk tengok process airbrushing tu..meh click here .Smlm aku p tengok kereta ni kat dlm bengkel...tunggu masa untuk polish saja , petang ni leh la owner tu bawak balik .Sure kembang hidong masa nak drive balik ke Taiping nanti . Len kali aku akan buat special entry ttg kereta dan tuan empunya Batman ni .








Si comel ni x dak kena mengena dgn cerita Batman hattta pelakon layar cerita ini ...anak bongsu aku ni !





Sempat la posing ngan anak2 aku...wife aku tukang amik gambaq..malu katanya nk join sekaki ..

35 comments:

RinsyaRyc said...

ahah. meriah nye batman..

<---suke sailormoon~ >_<

SYaMiLa said...

mak ai..glemernye kete...hik3

Cik Nanard said...

waaaa !!!!
smart !!
nanard nk design kete dgn pooh ;D


jum baca entry Nanard lak :)
Duit jatuh Dari langit

cinnamon.com said...

cantiknya, anak saya suka kak sgt ni..

puanbee said...

comelnya .. berapa rm nak cat keta gini ek ?

::FAIZ FARISH:: said...

mcm suzuki Swift

ummiross said...

Keluarga bahagia disamping Batman..

A Crack Mirror said...

terbaik ah batman tu..huhu~ comel anak abg kai tudung... kem salam k..ehehe

EmpayarUtama said...

Da siap lom?

Sha said...

wahhh lawa la..bape harga ni klu buat ek..huhuhu

josrevalution said...

fuhh..mcm real batman tu..memang terer lah ko bro..:)

Tira Pengemis Maganda said...

wahhhh....lawa...creative la...hihi

Abhamz said...

salam, anak beranak 'gila modified'...

Kazen said...

terbaik cun kete tue... peminat kete eh?

Entri terkini | 20 Tone/Attitude Words

Original CikTeddy said...

ala abg khairul,cik nak la yg ni..cin nak3!! haha

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wow..batman..
smart.. ^^

AYuNG said...

1. Cntek hasil airbrush tuh..:)

2. Anak2 abg sempoi kan, hehe....yg last tuh comel bertudung..

Ungu Violet said...

wow...terer la dia buat..:)

afzalsukasuki said...

hoho siap akhirnya :) warna warni..sekali mcm askim pedle pop :P

Norgadis Labuan said...

Cantiknya, pandailah yg buat ni...

hyz said...

stylo giler lah..

ChaCha said...

uish...gigihnya buat...

Afzainizam said...

woooo robin dan cat women ada sekali tumpang glamor tuuuu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
honda civik 1.6 vs mitsubishi evo 6

caliph shuriken said...

kreatif laa design cmni ^^

org muo said...

i like it...

CikguShikin said...

banyaknya kelawaq

L said...

waaa. tepeng.. L pun kat tepeng gak.. nt kompem terserempak... huhu

jom bacer sekejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/belajar-dari-alam.html

My Life's Journey said...

Wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh cantik ..senyum batman tu ..bestnya kalau dapat buat 1 hihi ..


huhu maaf bang lambat datang kat cni .. pas ni umi nak buat kacau hek hek ..


happy sunday bang :)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

ngeri pulak tengok cartoon2 di kereta tu..haha

Kazman & Sue said...

memang cun kalau kami dapat pinjam untuk baliki ke kampung....

#bersiaran dari johor sebab pos anak ke kampung... heee3x

-Incek Fik- said...

Aku suka logo batman tu.

Simple dan cun.

Menawan.

^^

~ayusleeping~ said...

ayu nk airbrush cicakman bOleh...hik3~

eyqa amin said...

laaaa....da kawen gupenye bro khairul nie...ahakz!

btw, kete tue...super ohsem!
pasnie tnggu powerpuff girl lak..ngeh :p

Cik Ice said...

Cantik menarik tertarik la..fuhhh!

Cik Ice said...

Cantik menarik tertarik la..fuhhh!