Amacam blog aku....OK tak ?

Tuesday, November 1, 2011

Autoshow Gegaria Harian Metro Temerloh Pahang



















11 comments:

Shafiq said...

Smart2 Kereta...Design2 pun nmpk smart..Bila la nk bolh bt mcm nie..haha

cinnamon.com said...

kalau kancil saya design mcm ni..alamat anak saya masuk tak nak keluar dah..

tunz said...

dasattttt tu....

ummiross said...

Singgah tengok autoshow jap sebelum tido, memang meriah colour kereta2 tu khairul

Abhamz said...

salam, hebat...tengkoraknya timbul.

9w2fyz said...

macam kenal je gambar ni what ever tahniah pada semua...semua datang dari jauh2 berbaloi2

RinsyaRyc said...

pehh~ ini kancil ke apa? dah nampak cam gempak gile~

Adylia Qarissa said...

pintu belakang tak boleh buat macam pintu depan ker?? terangkat ke atas...

Afzainizam said...

kat area sana pun gempak-gempak gak keretanya tuuuu....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
diy polishing chrome part2 motorsikal

ctk said...

teliti betul la budk2 neh..good jOb!

Anonymous said...

erkk..tak rse membazir ke buat benda mcm ni?jgn mara ea..skadar tnye jek..