Amacam blog aku....OK tak ?

Friday, November 18, 2011

Alza Din punya

Alza milik Bro Din ni pernah aku share ngan hampa semua pada awai January tahun ini click here . Kali terakhir aku jumpak owner ni dgn jentera dia ialah pada Autoshow KUD Sg Petani yg lalu .Dah semakin mantop dan hensem kereta beliau sekarang ni .
Aku tengok interior kereta beliau nak macam hotel Dubai dah..kombinasi warna serta fabrik yg telah digarap dgn kemas ..menyerlah kan lagi identiti VIP kereta ini . Kalau sesapa nk berkenalan atau nk bertanya lebih lanjut ttg kereta beliau boleh la contact thru Fb dia ni .
















19 comments:

AYuNG said...

perghhhh...eklusif betul :)
nmpak mewah kat dalam....

diana said...

wah..
akak suka..lawa..)

sahromnasrudin said...

terkedu aku tgk huhuhuhhhhh

Hafizzi Aziz said...

fulamak..stylo beb..hihi..berapa riban la abeh nie..

CikguShikin said...

kt SP hari tu ada gk kn?

c'axoera said...

kumpul semua duit yang dia dah spend tu beli terus kete mewah kan lagi berbaloi hahahahahaha

Ungu Violet said...

terus cakap wowww...:)

Norlida Ramli said...

perghhhhhhhh....ni dh x nmpk mcm keta lg dh..eksklusifnya!

afzalsukasuki said...

mak aih lua setinggan..dalam macam kondo!!perghhh

Belalang Hijau said...

nak seketoi mcm yg kat atas nih!

Kazman & Sue said...

hotel five star bergerakkk... terbaekk weii... ni sekali menginap mahu riban2x sewa dia ni...haaa3x

Zul Fattah said...

fuhyoo.. cool

Abhamz said...

salam, kemewahan bak bilik hotel 6 bintang...

hyz said...

kaler kete shantek

chegu abbas said...

airbus ker?? Hotel five star???
huhuhuhuhu

ummiross said...

Uish!, lumayan...

Afzainizam said...

mmg nampak mewahhhh interia luar dalam tuu... tak sangka betol lahhh

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
honda civik 1.6 vs mitsubishi evo 6

MaYa MustWany said...

warna tuh cantik

Cik Ice said...

Huihhh..boley jadi tempat penginapan bergerak dah.. :P