Amacam blog aku....OK tak ?

Monday, November 21, 2011

Aku...isteri ...dan SEARCH

Sabtu lepas berlangsung nya konsert 30th annivesary kumpulan SEARH di Stadium Batu Kawan Penang .Show bermula agak lewat skit sekitar jam 10.30pm kerana hujan lebat pd awalnya . Dah lama aku x layan konsert ni , oleh kerana jarak Stad. dr rumah aku x jauh ( lebih kurang 5km ) , maka kami suami isteri pon pegi lah pd mlm tu ...nostalgia zaman rock telah menjelma semula .Sorry aku terlupa nk bawak camera , semua images cuma ada dlm kepala aku saja .

Pastu semalam lak ....kami anak beranak ke Karnival Gegaria Harian Metro di Kepala Batas ..antara acara yg berlangsung adalah pertandingan autoshow , karaoke , games dan special apperance dr kumpulan SEARCH ! wah..2 hari berturut2 tengok SEARCH ni. Kedatangan mereka ke situ hanyalah untuk membuat  promosi konsert mereka di JB & KL nanti .

Ketika press conference sedang berlangsung , kami suami isteri dapat mencelah masuk sebab antara krew2 yg ada kt situ merupakan kawan2 aku jugak ! So dapatlah kami bergambar bersama dgn kump. SEARCH . Sapa yg teruja dapat bergambar dgn lagenda rock tanahair ni kan ...ini lah pengalaman yg x dpt kami lupakan ...yg pastinya ..tercapai lah hasrat isteri ku utk bergambar bersama mereka ...








41 comments:

Cikgu Bada said...

wow

tunz said...

yeah yeah yeah...rock kapak!!

Kazman & Sue said...

wah... bergambar dengan group search yeee.... nanti gambar boleh buat frame kat dinding rumah weeii... baru meriah... nostalgia sepanjang zaman...

ummiross said...

Phewitt! waa Amie Search tu....

Amy Syaquena said...

perghh kelas kau jang hehe..

Ym.Bundle [Blog.Sampah] said...

perghh..bro dengan retis pujaan aku la..jelesnye -_-'..

Shaiful Zaidi said...

wow...jumpa rockers...

rasta said...

salam bro...
nice photo...
Filem festival Malaysia siapa pemenang..?
Semoga Ceria dan senyum selalu
Thanks visit my blog....
Teringat memori tahun 80-an...kemera pun cabok je...dh tak de lagitinggaln sejarah bergambar dengan group-group rock nie......

Pe pun keep rock in beby..!!!!

c'axoera said...

ppperrrrghhhh !

Hiddy Asri said...

wah..search the legend!

ctk said...

fuhyooooooooooooooooooooooo! jelesnyer dpt gambar ngan retis...hukhukhuk

wahida said...

amy tu awet muda la....

puanbee said...

perghh dasyat

Belalang Hijau said...

arghhh!!! jelesnya!!!

RinsyaRyc said...

wuwuww.. takot jumpe rocket.. er., roker.. eh, apa ek?

Cik tikah said...

wah! syknya! hehe..

muse said...

tak sabar gua nak nantikan konsert search kat kl nanti....hidup search...

cimOt said...

yeyeahhhhhh..rock!!

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

layan gak lagu2 kump search.. lagu2 dorg mmg best.. kan..

dwaty said...

perghhhhhhh.... awat tak habaq... bleh sampaikan salam... hehehe

Dalila Hamid said...

bestnya.. nk tgok konsert..

sahromnasrudin said...

aku suka kid..cayalah kid huhuhhhh

afzalsukasuki said...

sekali aku tgk..tak tau mana satu retis daa.hahaha

Cik Nanard said...

waa . check 2x rawk 2x . haha !

harrazdani said...

ni baru rock....rock steadyyy

Nuar said...

peh smart bro..

♥ Cik Emma ♥ said...

waahhhhh..feeeewiiit :)

MaYa MustWany said...

wahhh npe xsnap ngan amy?
pewwiiittt..

khairul said...

Maya...Amy nk balik dah..x sempat nk bergambar ngan dia ..Kid pon jadi la

Durian Power said...

FUHHHH...dpt bgambar ngan sifu!!!...jarak dekat tuhhhh...warghhh..jeles gile aku!!

Abhamz said...

salam, hebat tu!

AYuNG said...

wowwww...otai!
jelez....:)

CikguShikin said...

Baru nampak muka Mrs. Khairul =)

Original CikTeddy said...

abg khairul x ajak pon siti?huhu

Kata Hatiku.. said...

wow jeles nye..

Tira Pengemis Maganda said...

bestnyeeee....untung la~

Yastro said...

Search dan Wings adalah kumpulan rock terunggul di malaysia...tabik bt mereka.


blog aku satu lagi...
T Shirt DT

Hafizzi Aziz said...

jeles!

awie958 said...

wah jelesenya saya..g tak ajak

Adylia Qarissa said...

abang boleh join dorang wat show kat pentas :)

Afzainizam said...

oohhhh Rock beb..... yehhh yeaahhhh...

mantop dapat bergambar dengan legendariz rock tu...


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
teknik penyaduran chrome electro