Amacam blog aku....OK tak ?

Thursday, November 3, 2011

Akhirnya tiba jua..........

Aku ingat kan cek Nuff aku x approved..dah sebulan lebih aku tunggu, tiap2 hari balik kerja mesti aku selak post box rumah ...Yessss !! dah sampai ..Inilah hasilnya dah lebih setahun aku bergelumang dlm dunia blog ni...aku segan la nk tunjuk amount tu kat hampa ..cukuplah sekadar lepas nk beli tayar motor EX5 aku yg dah botak tu @ belanja anak bini aku "makkedonaldo" ( itu slang Jepun bila depa sebut Mc Donald ) .
Terima kaseh pada semua rakan2 yg sudi tekan2 kt blog aku ni....bila la aku leh merasa BE ni? hmmmmmmmmmmmmmmmmm

Thanks Nuff !

16 comments:

Yastro said...

Tahniah3x!!!
AKu je yg belum merasa lagi...hehehe
Jom dtg sini plak....
Kerana Nak Kurus

Adylia Qarissa said...

wah...abg..dah dapat...tahniah...

banyak la tu kalau lepas beli tayar motor dan buat makan..heheheee :)

Kancil 8349 said...

TAHNIAHLAH BRO....KANCIL BELUM DAPAT LAGI

::FAIZ FARISH:: said...

untungla dpt cek...

Phat said...

wah bro bleh balanje ni...

zaly said...

tahniah bro...... jom pi pekena teh tarik....

dwaty said...

belanja la saya.... hehehe

My Life's Journey said...

Wahhhhhhhhhhhhhh bestnya ..umi pulak masih kosong gi ..sedihnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ..tak pe, belum de rezeki hihi


Taniah bang ..chayokkkkkkkkkkkkkk!!1

ummiross said...

Waa tahniah khairul, nak'makkedonaldo' jugak..!

Fabulous Me said...

Hahahaha makkedonaldo. Bro pasembor la bro! X pon nasik kandaq beratoq pon acara nih!

♪ cik katak ♪ said...

wah best tuh... dapat cek nuff

Cik Ice said...

TAHNIAH!!! Meh belanja sini ckit..(*_-)

amranaiman said...

makeyDokAjokKo.. (kecek ore kelatey)

ctk said...

ala..besnyerr..bila ct dpt approved..x masyuk2 pOn.huhu

bella luna said...

untung la abg, boleh belanja bella sekali nie,hehe

Norgadis Labuan said...

Tahniah!
Bolehlah belanja kita kat sini hehehe...