Amacam blog aku....OK tak ?

Thursday, October 20, 2011

Yamaha TZM bakal berantu ....

Semalam bila balik rumah mak aku kat Kulim , aku tengok adik aku ( yg airbrusher tu ) dok tengah buat special project kt motor TZM nie..Habis frame motor ni dia bogelkan....kalau nk tau kesudahannya apa akan jadi kt motor ni...hampa tunggu minggu depan OK ...




16 comments:

khaifaiz said...

motor... memang minat aku ni... teruja nk tau sudahnya

Green Apple said...

apa dah jadiiii..

josrevalution said...

agak2 budak buek apo ye..huhu

Cikgu Bada said...

berapa kos nk bikin ni

Khairil said...

retro TZM...baik punya..tak sabar nak tgk hasilnya..

-Incek Fik- said...

Wow!! tak sabar nak tengok transformasi TZM nanti :)

ch000tz axoera said...

rempitannnnnnnnnn DISLIKE

ZWAN SABRI said...

X sabaq nak tengok imej terbaru moto ni minggu depan... ;)


MySuaraBlog: Sebab2 Kenapa Tiada Sesiapa Yang Membantu Budak 2 Tahun Yang Digilis Di China

Abhamz said...

salam, tak sabar nak tunggu...siap inform ye....

ummiross said...

adik beradik memang berbakat ye khairul..tak sabor nak tengok hasil kreativitinya..

Belalang Hijau said...

igt ka jd hantu apa...hahaha...
sure gempak punya nih :)

Karipap.Inti.Ikan said...

kita tunggu dan lihat apa akan terjadi

juanita said...

wow...x sabo nak tguuuu

A Crack Mirror said...

menarik..selalu pasal kereta..sekali jer sal basikal..kali ni motor pula.. cepat2..apa akan jadi..ehehee..

abg khairul..maaf ya asya dah lama tak singgah sini..tapi abang masih consisten jenguk asya..terima kasih banyak2..asya doakan abang n keluarga sihat bahagia hendaknya...insyallah..

Kazman & Sue said...

ini motor mengibau zaman aku rempit laa pulak masa mula2 kuar TZM dulu... aku nak tengok sentuhan adik hang apa jadi kat TZM ni...

Adylia Qarissa said...

mat rempit memang suka motor nie..teringat masa sekolah, rumah dkna tepi jalan besar...lepas balik sekolah pasti riuh jer bunyi bising motor dorang nie..

sekarang rindu nak lepak depan rumah sambil tengok anak muda dengan aksi berani dorang..siap ada yang terjatuh depan rumah...mengerikan!!

bahaya untuk kita tapi tak bahaya untuk mat rempit..hahaaaaa