Amacam blog aku....OK tak ?

Friday, October 28, 2011

TZM barantu Part 2

Aku mintak maaf sebab smlm tak dapat nk singgah rumah hampa sebab aku bz sangat . Ada projek baru sudah masyuk nie...nanti lah aku story pasai projek tu..awai lagi aku nk kasi taw pon .

OK berbalik pada cerita TZM yg aku posted last week tzm-bakal-berantu. , apa yg terlintas dlm fikiran hampa semua bila tgk imageni yg bakal memenuhi TZM tu nanti ?

Ini design dekat "tank"..blom siap lagi 


30 comments:

Adylia Qarissa said...

uiikkkss...abg...memang berhantu laa...

kalau ajak dkna naik motor nie, kompom dkna lari lagi laju dari motor nie..hahahahaaaaa

khaifaiz said...

memang berhantu bro

My Life's Journey said...

Waaa umi rasa kan mesti gempak dan menakutkan.. mesti ada ala2 ghost rider nanti .. fiwettttt


Bang ..umi tag abang jawab soalan sengal ..kalau free abang ikut la ye :)

cinnamon.com said...

salam,tq follow saya..saya dah follow kamu juga..design yg seram!

Fadzli Amir said...

memang berantu pun....atas tank dia lepak tu....seraaammmm

abah khalisha said...

uuiiiiii..seramnya

ummiross said...

Memang seram, mengalahkan hantu bonceng tu khairul

harrazdani said...

alamak seram siot...ni dah macam ghost rider..hahaha

Cikgu Bada said...

musti gempak ni

ch000tz axoera said...

errrkkk memanglah berhantu kalau dah macam ni hehe

Abhamz said...

salam, mlm2 tak berani nak bawak moto ni...takut ade yang ngikut.

josrevalution said...

kreatif ye buat tatoo kat tank tu..huhuh

Kazman & Sue said...

memang otak kiri adik hang ni bergeliga laa... ada je idea kreatif dia ni buat airbrush...

Cik Kasih said...

mnakutkan la..

EmpayarUtama said...

Amboi garangnya :)

Fabulous Me said...

Mak ai ni baru tank. Mau bertanduk bro TZM nih..

RinsyaRyc said...

><

dwaty said...

takutnya....

sahromnasrudin said...

takut hantu...nak lari huhuhuhhhh

sis92 said...

wuu nangis ketakutan...
wuu taknak tengkorak lah taknak :p

Nuar said...

peh bro.. bleh jadi ghost rider nie...

amranaiman said...

huhu terbayik~~~~ (ala2 boboi)

Cik Ice said...

fUHHH...mcm betul berantu jer..huhu *Terketar tangan menaip tengok gambar tu..*

CikguShikin said...

tergezut org nt

CikguShikin said...

tergezut org nt

kak lang said...

eerkkkk...huhuhu, xbleh nk komen da

Ungu Violet said...

haderhh...kompom berantu...huhu

afzainizam said...

pergghhhh hitam putih pun dah nampak menarik apatah lagi kalau dah jadi sepenuhnya....

bukan senang nak lukis airbrush ni wehhhh

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
Sound for breeding lembu pejantan

ctk said...

terkejut ct...scrool down ke bawah..berenti jantung kejap..haha..terbaikk!

afzalsukasuki said...

pergh giles la bro.lukis tangan @ komputer nih?