Amacam blog aku....OK tak ?

Friday, October 7, 2011

Trophies dan Tshirt dah siap

Inilah trophies dan Tshirt sempena Esso Autoshow Ahad ni....
Trophy tu pon dah nak sama tinggi ngan anak bongsu aku ....




25 comments:

AYuNG said...

siap promote link blog tuh..:)
tshirt tuh pun abg sediakan ker?

wahida said...

kalau ada lebih tshirt tu, meh la campak kat aku sehelai dua..hehe...

Cik Kasih said...

abg khairul,nk baju satu?putih la tu,cik suka..abg khairul baik kan3?ahaha

Belalang Hijau said...

cayalah bro!!!
pas ni leh guna domain sendiri lak le.. ^_^

Kazman & Sue said...

banyaknya trophy... ni mesti banyak kategori yg dipertandingkan....

My Life's Journey said...

Banyak nya trofi ..nak 1 leh ..tapi yang banyak2 trofi tu ..yang 1 ja yang cantik ..cik adik manis yang jadi model tu hihihi :)Chak!

abah khalisha said...

nanti abah bwk kete persona abah mana tau leh menang.hehhe

awie958 said...

saya kurang faham kenapa ada model kanak2 dalam gambar trophy ni? huhu

Adylia Qarissa said...

laaaaa...banyaknya!!...tak terkira nie...

harrazdani said...

fuh.... nak tempah satu bro..hehehe

-Incek Fik- said...

Perghh! Siap ada link blog tu bro!

Promote habis-habisan hahaa..

:)

Mrs.Yie said...

nak t.shirt satu.. :)

Miecyber said...

Banyoknyer trofi...


Kantoi

tunz said...

tahniah2...semoga semua yg dirancang berjalan lancar

Gua Syed said...

ade lebih x..? hehe

Ungu Violet said...

cantik trofi...mintak satu leh...hikhik

RinsyaRyc said...

untungla ada baju...Anak bongsu kew? kim salam comel kat dia.. hahahaha

Zul Fattah said...

cantik baju bro.. haha.. nk satu

khairul said...

sapa nk baju jom p Penang hehe

CIK TOM said...

byknye trofi..wah bagusnya promosi blog kt baju..idea yg bgus..

Afzainizam said...

OOHHH Tahniah pada Orang kuat Autoshow kita... Banyak tu piala bersusun.... kalau joint ber baloi-baloi tu... jommm pakat gi sana....

Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
skuter sanyang motor sym

cik kiwi's said...

huyoooooooooooooo. tapi saya kat kelantan

A Crack Mirror said...

perh...siap ada url blog abang lagi tu...baguih2..pasni makin ramai ah follower abg khairul kita ni...kan2??

psst: anak abg tu da besar cnfrm cantik... ;)

Abhamz said...

salam, kalau ada boleh lah aku nak beli sehelai....

Terbelog said...

sama pesen je tropi tu hehe
hebak mung..