Amacam blog aku....OK tak ?

Monday, October 3, 2011

Sibuk skit arini

Assalam buat semua sahabat ku , arini aku akan bz sikit sebab aku nk kena entertaint auditors yg datang ke tempat kerja aku . Kepada sesiapa yg sudi singgah dan drop komen tu , InsyaAllah aku akan berbalas kunjung anda semua nanti bila semua dh settle .

Penang hujan lebat pagi ni..klu sambong tidoq dan tarik selimut pon best gak nie.Camna cuaca kt tempat korang pagi nie ?

28 comments:

abah khalisha said...

KL nampak mcm ala-ala mendung gitu..kalau dah cuti 2 hari nak g keje pun rasa suam-suam je

AYuNG said...

semban terang benderang:)

Kancil 8349 said...

ndak apa bro...yang penting kerja buat perlahan dan teliti....tapi jangan lambat nanti terlepas....cuaca di Tawau ceria dan tidak berjerebu lagi...

harrazdani said...

kuching panas ni bro.....biasa laaa kul 7 cerah macam kul 8 di semenanjung...

Miey said...

Pagi ni cuaca di putrajaya cerah je...ok2 gitu cuma tak tahan aircond terlampau sejuk..

Dr. Ben said...

cuaca ok

ummiross said...

Kuching cerah dan ceria...

bella luna said...

alhamdulillah, s.alam cuaca cerah and ceria jugak, kering baju bella yg dah berhari2 kat ampaian,hehe

take time abg, buat kerja leklok;)

My Life's Journey said...

Kat sri aman cerah je bang ..bestnya kalau hujan nie hihihi

Tak pe bang ..kmk akan setia singgah dan jenguk kat blog abag ..sebab abang pun seorang bloger yang baik hati ..yeayyyyyyyyyy.

Good luck bang :)

My Life's Journey said...

Kat sri aman cerah je bang .. tak pe bang ..kmk akan tetap setia menanti kehadiran abang di blog kmi ..abang seorang yang baik :)

Chayo2! bang ..good luck

sahromnasrudin said...

kat N9 panas terik...air cond opis kne rendahkan cikit suhunya huhuhuhhh

khaifaiz said...

kt sini tgh berhingus la... syoknye tidur cm ni

Kazman & Sue said...

bumi cyber diliputi awan mendung....
mendung yang tidak bererti duka....
kalaulah aku ini tidak berkunjung....
Bukan bererti aku tidak suka....

dwaty said...

tempat saya agak mendung sikit tapi tak hujan... petang karang tak tau lagi... harap2 tak ler... coz petang ni nak gi main badminton... hehehehe

Abhamz said...

salam, nak adakan event tentulah sibuk....

Belalang Hijau said...

sama2 bz kita nih :)

Ummi said...

mcm nak ujan jer gamaknya kt sini...zzzzz zzzzz

Cik Kasih said...

trganu biase la..ptg2 baru ujan ..huhu

Cik Diana said...

hadOi.. rindu png dh nie.. ngee..

Ungu Violet said...

malam penang x ujan..:)

Khairil said...

aku pun sibuk juga bro..dah hari isnin..hujan pula tu pagi tadi...haha

-Incek Fik- said...

Amboii... bizi mengalahkan orang menteri jer hehee.

Walau apa pon, kitorang doakan semoga urusan bro berjalan lancar dan diberkati oleh Allah hendaknya~

Rose Johari said...

Pagi tadi cuaca kat sini panas, bila dah petang sikit baru lah mendung hehehe,selamat bekerja :)

Arpiiz said...

selesaikan kerja dulu, nanti bru boleh sibuk dengan blog..hehe

A Crack Mirror said...

kota samarahan sangat ceria pg tadi..cuma panas tak sampai ke petang...hujan selepas tengah hari... bgs abg khairul... sibuk2 sempat update sepatah 2...chayok2.

Green Apple said...

mendung berarak..

Terbelog said...

terang benderang ghehe

ku-cit said...

dah tak macam keter personan hah..