Amacam blog aku....OK tak ?

Saturday, October 1, 2011

Raj spits fire

Semalam aku ada posted pasal Myvi yg termuntah api kat Putrajaya , hari ni meh kita tgk secara dekat kereta Satria salah sorang kaki autoshow di KL. Nama Bro Raj mmg x asing dlm dunia autoshow , sebab beliau dan team nya Ace Marshall BlueDevil  mmg amat terkenal dgn muntahan api @ Spit fire dari ekzos kereta mereka masing2 .
Kalau hampa nak saksikan secara dekat bagaimana dan apa yg disebut dgn "spit fire" tu , jom ramai2 ke Autoshow Esso Seberang Jaya 9/10 nanti, beliau dan team nya akan datang tau ! Aku harap x terbako la Esso tu nanti hehe















21 comments:

bella luna said...

wow, fire die memang meletop!!terbeliak biji mata bella tengok,.tapi ape function spit fire nie abg?

kazman said...

aku tak nak follow dekat2 dgn keter macam ni... Mahu terbakor keter aku...

khairul said...

Bella , sebenarnya api tu tiada fungsi yg khas , ianya cuma hanya daya tarikan dan dpt sedkit point bonus ketika pertandinagn autoshow

-Incek Fik- said...

Perghh bro! Sampai tersembur api kat lobang ekjos tu?

Lepas ni kaum isteri tak payah merungut kalau gas memasak habis. Nak panggang ayam sua jer kat ekjos kereta.


InsyaAllah dijamin masak rentung..

ZWAN SABRI said...

Fuhyooo... hebatla ekzos dia.. mampuihla sapa dudok kat belakang keta dia nanti rentung.. HAHA


MySuaraBlog: Pekerja Yang Dah Tua Kerepot

josrevalution said...

fuuhh..ni pasti memakan belanja yg bnyak tuk midifiet nos tu kan..hehe...

zati embong said...

waah hangus da kereta putih sebelah dia 2.huhu.

Ummi said...

mak oi! api ganazz... kalah semburan api naga kt tasik chini.... hahaha tabik spring lahh!!

ACE FIRESTAR said...

ACE FIREBOY ON THE WAY TO ESSO AUTOSHOW.......................

chegu abbas said...

maka ai...x meletup ka kereta tu...

chegu abbas said...

maka ai...x meletup ka kereta tu...

chegu abbas said...

x meletup ka kereta tu

Afzainizam said...

Kalau ekzos keluar berapi-api mesti enjin dia tu powerrr tuuu.... macam meriam buluh pulak keluar api tu...

Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
stesen minyak dan petrol pilihan anda

Cik Kasih said...

woo..bhaye tuh..huhu

RinsyaRyc said...

huiyoooooo.... (ternganga)

mana dtg api tuh??


http://bulatmata.blogspot.com/

Hafizzi Aziz said...

perghhh..terbaik wooo..
boleh p masak megi kat situ..hihi..

Abhamz said...

salam, bahaya tu, buat sambar dak minyak kat Esso tu....boleh melotup...kut2 mana pun biar sukses.

Ummiross said...

Fuyyo!,macam naga muntahkan api...

awie958 said...

macam mana boleh kuar api ni...macam best jer viva saya boleh kasi kuar api cam ni tak?

Paris Lipton said...

lme x bw...ke luar daerah haaa... hebat2~

Peroto_Jr said...

baru tau rupanya ada ekzos camni. hebat hebat!!