Amacam blog aku....OK tak ?

Penang Motorsports Entrepreneurship Jamboree 2015

1)Acara Penang Motorsports Entrepreneurship Jamboree 2015 ini merupakan penganjuran julung kalinya oleh MMK Pembangunan Keusahawanan Pejabat TKM 1 Pulau Pinang dgn kerjasama Kelab Sukan Bermotor Mutiara dan disokong oleh Sahabat Permotoran Pulau Pinang.
2)Acara ini menggabungkan para usahawan dan fokus utama khususnya pada produk permotoran dan digabungkan dengan pelbagai acara2 sukan permotoran seperti pertandingan Autoshow, Audioshow kereta serta motorsikal serta himpunan kelab2 kereta dan motorsikal serta car booth sales.
3) Booth jualan 20X20 ditawarkan buat para usahawan permotoran yang berminat.
4)Semua kelab kereta
Dan motorsikal tanahair adalah dijemput ke acara ini dan tarikh tutup pendaftaran kelab kereta/motor adalah pada 18 Apr.
5)Setiap individu atau kelab yang ingin menyertai acara ini dikenakan bayaran RM30 ( dapat Tshirt event, sijil, sticker kereta, majalah dan layak ke hadiah cabutan bertuah)

Utk sewaan booth dan car booth sales boleh hubungi En MG ( 017 4813197 ) & En MK ( 017 4193134 )

Utk pendaftaran kelab kereta boleh hubungi En Azri ( 014 2437552 ) & Cik Ida ( 012 5979091 )

Utk pendaftaran kelab motorsikal boleh hubungi En Jan ( 017 4666801 )

Autoshow kereta En Yano ( 011 10673775 ) & En Khairul ( 019 5712256 )
Autoshow motorsikal En Jan ( 017 4666801 )

Official Sticker: Tom's Stickers Jason Low
Official Media: Kar HiFi Dan Roadstar
Kehadiran tuan2 sekelian ke acara ini amatlah dialu2kan

*PENANG ENTREPRENEURSHIP JAMBOREE 2015*
---------------------------------------------------
~9hb MAY '15~
8.00 pagi - Gerai Jualan Dibuka
11 pagi - Kemasukan Jentera Stance ( pintu 12)
**Aktiviti Utk Peserta Stance**
9 malam - Showoff dari GM Event Management
10 malam - Tamat

~10hb MAY '15~
8.00 pagi - Gerai Jualan Dibuka
10 pagi - Kemasukan Jentera Kelab2 :-
Kereta (pintu 11)
Motor (pintu 12)
10 pagi - Kemasukan Jentera Autoshow/Audioshow (pintu 12)
**semua penyertaan dr kelab/autoshow/audioshow/motorshow ditutup jam 2.30 ptg**
-3 ptg - 4 ptg - Ucapan Dari TKM 1 & Ms Pres SP3
**Pertandingan Autoshow/Motorshow/Sukaneka Kelab/Pertandingan Mewarna Akan BERMULA selepas SELESAI UCAPAN
-Penyampaian Hadiah Cabutan Bertuah/Sukaneka Kelab/Pertandingan Mewarna
9 malam - Penyampaian Hadiah Utk Autoshow/Motorshow
10 malam - Tamat
---------------------------------------------------
**Yuran Penyertaan Rm30
-sijil
-stiker event
-baju
-cabutan bertuah
**Baju Tambahan Rm20
---------------------------------------------------
~KEMUDAHAN~
-Tandas
-Ruang Sembahyang
---------------------------------------------------
**Sebarang perubahan akan diinfokan kemudian

Friday, October 7, 2011

Perodua Alza Infinite Sport Modified








Source : www.KERETA.info

25 comments:

juanita aka tetikusrusak.net said...

Wow...stylist gilerrr

ku-cit said...

da mcm keter konsep...

AYuNG said...

eh...alza pun nak kuarkan model baru dah ker....

My Life's Journey said...

fuhlamak bang .. cantik jugak alza dibuat mcm ni ..nampak mcm kete impot je la ..cantik2 ... warna putih lagi tu ..ui uiiiiiiiiiiii

AYuNG said...

eh...alza pun nak kuarkan model baru dah ker....

Kazman & Sue said...

kalau kilang perodua ni pun dah dahsyat modified sampai kat customer tak tahu jadi apa dah...
orang kita kreatif punyaa...

ummiross said...

cantik warna oren tu...

awie958 said...

tengok depan macam caldina pun ada

Mila Ahmad said...

smart one the orange ^_____^

harrazdani said...

memang superb laaaa...huhu

Mrs.Yie said...

cantik..

khaifaiz said...

wallawei

Cik Kasih said...

wah..jom kite kasi conteng ini kreta jd kartun! hik3..

Hafizzi Aziz said...

style gila sioottttttttttt

josrevalution said...

ni pasti beratus ratus ribu duit habi bila midifit came ye tak bro?..hehe..memang puas hati lah..

CIK TOM said...

wah nmpk smart gile...

abah khalisha said...

Smart!

qhaizaa said...

ni yg geram niiii..hehehehe..xpa2..tungu aku blk kapai...aku mekap exora aku sempoi nyaa..hehehehehe.....
(geram nih)

Afzainizam said...

Pergghhhh aku mmg nak ambik Alza ni... cuma belum cukup bajet ... tunggu taun depan nanti

Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
skuter sanyang motor sym

Abhamz said...

salam, nampak garang dan mewah....

muse said...

brp hp ni bro ?

Terbelog said...

interior aku suke

Kancil 8349 said...

cantiklah bro...

lenliz2003 said...

Hi. Where can I find this kit. Pls sms me derail. 0178811397.
Thank you

lenliz2003 said...

Hi where can I find this kit. Pls sms me detail. 0178811397. Thank you