Amacam blog aku....OK tak ?

Wednesday, October 5, 2011

National Autoshow Bukit Jalil Oct 1 2011

Autoshow yg berlangsung @ Bukit jalil hanya terbuka utk kereta keluaran Proton dan Perodua sahaja . Aku difahamkan x ramai peserta yg menyertai pertandingan tersebut..jgn tanya aku...aku pon x taw sebab apa . Apa pon ...jom layan semua pics ni dulu ......
















26 comments:

L said...

waaa. macam2 cover set nyer.. huhuhu... mana kete bro>??

derhaka pada ibu bapa??=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/10/6-jahanam-3.html

Miecyber said...

Ganaz kereta hantu tu...

Saya bore cakap Jepun sikit sikit..


Bahasa Melayu VS Nihonggo(Bahasa Jepun )

Mrs.Yie said...

apesal keta tu jadi gitu?

ZWAN SABRI said...

Proton n Perodua jer? sumpah mesti best kan? kan?

MySuaraBlog: Asal Usul Dan Kualiti Handphone Anda

Cik Ice said...

Fuhh..modified cantik gilerrr..! *Thumbs up*
Nak save pics tu boley..??

abah khalisha said...

abah pakai persona..tapi bumper depan nak tertanggal dah..tu kira unik tak??hehehe

Adylia Qarissa said...

menakutkan jer kereta hantu tu...huhuuu

Miey said...

Hmm..dh lama x tgk kete saga putih tu. Siap jugak akhirnya. Pemilik kereta yang suka bekerja, dan memiliki 3 biji kereta. Kete saga ni dh buat airbrush..dah balut interior, dh lowered sbb pakai air suspension, bt custom bodykit dan kete ni mmg penuh dgn lampu...hui hui..xnkk doh naik kete ni malam2 terang je..

Kalau member tgk kete ni mesti teringat punya nak gelak..he ha he

Kancil 8349 said...

sayangnya...rakyat tempatan tidak mengambil peluang...

roha said...

alamakkkk!!! terlepas lagi huhuhuh....

puanbee said...

kereta cam ni org tk pakai just buat pameran je kan ? adeii suka tengok tp tk faham satu apa pun hihihi

::FAIZ FARISH:: said...

agak2 brapa puluh ribu habis kalau buat kete cam tu?

Cikgu Bada said...

Macam-macam ada

HAFIZAL said...

tokey autoshow....rajin yerk wat autoshow...bagus2

ummiross said...

Ganasnya kereta hantu tu, hantu bonceng takde ke, lagi cun!

awie958 said...

kereta camni salah tak kalau dok atas jalan?

wahida said...

mak aiii, ada tengkorak bagai...scary okeh...

zaly said...

Wahhhh... makin hari makin gempak autoshow ni...kena cari jalan gak nak gi kat autoshow di seberang jaya nanti...


Misi mengkristianken org islam...

http://lepaklepakkedaikopi.blogspot.com/2011/10/peringatan-untuk-semua-saudara2-ku.html

Ummi said...

pergh! sy suka yg ada tengkorak tu!

Belalang Hijau said...

bro join ke x autoshow ni?

Kazman & Sue said...

kalau dah kepala kreatif bagi keter apa pun leh jadi macam tu... kreatif orang malaysia ni...

*note: aku teringat masa kerja kat R&D kilang Sharp ; org jepun kata mereka lebih suka bina R&D di malaysia berbanding china... sebab kepala otak malaysia kreatif....

muse said...

biaseler bro nak promote keta nasional kan...

josrevalution said...

fuuhh best giler diorang ni..hehe

Abhamz said...

salam, sukaaaaaa.....

MUHAMMAD MURSYID said...

Tu dia mai dah.. mmg smart. Bila la boleh beli keta..

CIK TOM said...

pergh..macam2 jenis modify diorang ni..tgk cam dh xde rupe kereta..huhu..mesti byk abiskan duit ek..heee