Amacam blog aku....OK tak ?

Wednesday, October 12, 2011

Naga tanpa api

Hati aku sebenaq nya sedikit tersentuh masa Esso autoshow ahad baru ni .Tersentuh bukannya apa...aku terharu sebab ramai peserta2 autoshow dgn inisiatif sendiri buat sticker blog aku dan lekat di kereta masing2.. tanpa paksaan !

Salah sebuah kereta yg aku tengok ada nama blog aku ialah kereta macha ni...Mr .Naga ..dari Lunas Kulim .Sikit punya besaq daa aku punya sticker dia buat ..mau RM30 ~ RM40 tuh . Dari pemerhatian aku , kereta Honda Mr Naga ni mampu pergi jauh dlm dunia autoshow , setiap event ada saja perubahan yg dia lakukan .1st time aku tgk kereta dia masa Esso Autoshow kt Prai bulan Apr yg lalu (esso prai part 1 dan esso prai part 2 )

Untuk Esso Seberang Jaya Autoshow ni , aku tengok dia dh bikin airbrush dan opening bonet depan pon dah semakin canggih . Kalau korang nk taw..airbrush tu adik aku yg buat kan . Mr Naga mendapat tempat ke 3 kategory Open Standard Modified kat Esso Ahad aritu . Aku harap tujuan depa buat stiker blog tu bukannya nk bodek aku..biarlah datang dr hati yg ikhlas...aku x makan bodek taw he3










Ha ini pic masa sblm buat airbush , pic taken at Esso Prai dulu ..

37 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

smart gile kete tu

Mrs.Yie said...

cantik kaler..biru putih hitam..i like it..

Ym.Bundle [Blog.Sampah] said...

bagi stiker free la bro..leh tampal kat skuter gua..hehe

p/s : apa nak buat kete takde..haihh

ummiross said...

Sape lah nak tampal sticker blog ummiross ni..hik!

Miecyber said...

Naga yang cool...

Fenomena "Halo Bulan"
Taman Negara Package
Travel Online Shopping

CIK TOM said...

cantiknya design kete dia..aah memang besar sticker kt kete dia..promosi terbaik :)

LYNUSLY said...

dah name nick mr naga..keta pun mesti lah semcam naga..hehe..hebat..

dwaty said...

makin femesla abg sekarang....

Adylia Qarissa said...

hahahaaa..tak makan bodek pon tak per..janji dah jadi stiker :)

Mila Ahmad said...

nak tengok sticker blog abg!

Anonymous said...

Info modifikasi mobilnya sangat menarik... mampir juga ketempat website saya untuk informasi mobil terbaru. Salam kenal

mommynana said...

creative dan innovative.
mber asben sy ade kedai cat keta camtu (rasenye). mmg keje kat bengkel kete sndri. tgok keta die pergh! haih kalo sy ade kete abis la kene modified gamaknye dek suami.

Kazman & Sue said...

makin hari makin banyak kemajuan blog ni... semakin ramai pengikutnya.... tahniah....

abah khalisha said...

Ini naga jinak

awie958 said...

fuhh memang nice la abg khairul..tak yah buh dot.com la pakat dok pomot blog kat keta sian lak depa..nt nak kn tukar lak huhuhu

Ummi said...

suka gambaq tengkorak tuuu.. he he he!!

mr.curly said...

fuhh..lawo bro..terer gak adik lu..

p/s: pasni leh la tlg catkn wa punye jet peribadi ye..hikhik

Ungu Violet said...

eh tengkorak kaa...biru tuh..hihi

Cik Kasih said...

lawa lah..putih biru..huhu
glamor la abg khairul ^_^

zati embong said...

aha mananya sticker blog,nk tgk gak.

Izyan Yan Cinnamon said...

cool btl keta2..:)terbaek!!

muse said...

sgh sini bro sorry gua sibuk giler ni sampai nak buat entri pun tak sempat

Edy Fee said...

perghh semppi giler bonet depan bukak mcm tu

Abhamz said...

salam, itu baru naga tanpa api, kalau naga ada api....habislah semua kalah.

sha my heart said...

wah, bestnya kalau ada orang sudi buat off line promotion utk blog kita, kan? =)

sengat said...

wow smart!!! walaupun colour blue tetap nampak keganasan die!

Peroto_Jr said...

smart smart!!

Kancil 8349 said...

cantik hud dia...sayang ndak nampak dari tepi....ndak jelas bagi Kancil...hehehe...apapun, memang cool kereta nie

Niena Pengembara Ilahi said...

cntik keta tu....

shark said...

woohooo ;p

sahromnasrudin said...

tahniah bro...blog bro makin femes la pas nie kan.....cayalah bro..

MaiRa QuEeN said...

fuyoo!!!smartnye..

afzalsukasuki said...

berapa modal bikin ni bro?

arin cat said...

semart meyh!

Afzainizam said...

tertarik dengan bonet dia tu, boleh bukak camtu perrrgghhhh

Jom Terjah entry terbaru ??
tip cara mudah bersihkan seat kereta

Ruby Mahabbah Fillah said...

klu dh byk owg wat cm tue....stu penghargaan la wat empunya diri kn..:)


good luck..

nnt wat la stikle pree kt diorg sbg tnda awak hargai diorg lk kn..:)

Anonymous said...

You could not be more on the level...