Amacam blog aku....OK tak ?

Wednesday, October 19, 2011

Myvi mana yg korang suka ?

Ketika Mean Machine Autoshow baru2 ni (MM Day 1 MM Day 2)..aku tengok banyak betul peserta yg menggunakan Myvi sebagai platform modifikasi kenderaan mereka .Ada yg simple mod...dan ada yg agak dikatakan keterlaluan sehingga menjadi idaman si JPJ nanti .Apa pon tahap modifikasi mereka...itulah yg dikatakan dlm dunia autoshow .peserta yg mempunyai tahap kreativiti yg tinggi ...dia lah yg layak akan dinobatkan sebagai pemenang .

Dalam byk2 Myvi ni...yg mana menjadi pilihan korang ? Aku suka sangat yg kaler oren tu ( yg ada model comel tu )

























  

37 comments:

AYuNG said...

suka myvi puteh transformers tuh..:)

CikguShikin said...

tunjuk la persona plak..

harrazdani said...

cantik...tp sayang plak nak buat mcm ni...takut nak jual susah nak cari buyer..huhuhuh

kira kekuri said...

wow! semua hebat2!

cinonex coreyan said...

den suko sumooo.hehe

::FAIZ FARISH:: said...

aku suke yg simple
yg kat sini semua terlebih ubah suai. nmpk garang. takut nak pakai.

Mrs.Yie said...

semuanya saya nak..ahahahah

Adylia Qarissa said...

mana gambar myvi oren tu abg?? dkna pakai myvi standard jer..hehee..mampu tukar sportrim dan spring jer :)

Ungu Violet said...

nak yg angry birds....huhu..:P

Kazman & Sue said...

Oooo...inilah iklan perodua yg boleh sampai bulan tu kottt

Mila Ahmad said...

perghhh..semua smart giler!!!!

afzalsukasuki said...

myvi purple tu awesome!!

shark said...

mak aihh kete..aku suka yg pintu leh nek ataih tu..mcm lambo :)

Khairull-Dean said...

aku suka pkc9669 tu... hahahaa...

ummiross said...

waa myvi yang dah 'naik taraf'..

arin cat said...

aaaaa!!!!!!!!!!!
nak myvi yg pic 2nd dr atas...
ggrrr harimau!

mirakim said...

miera mnt yg wrne purple pink yg ala2 myvi extreme tu..
ehehe

zati embong said...

jat suka silver hitam!hihi sempoi tp smart!

ChocStrawberries said...

xnmpk sgt gmbr yg ln cmne nk plh.. suke myvi ke suke model? hehe

RinsyaRyc said...

mane nak nampak.. kaler oren tu jauh gilo.. kih3...

<---nak beli myvi sebuah.. *kalau dah kejo la..

Kancil 8349 said...

kalau buat pilihan memang mahu semua

Abhamz said...

salam, tak tahu mana satu nak pilih...semuanya modified habis.

Cik Ice said...

Yang myvi oren tu..pilih model je boleyh..?? :P
Yang myvi purple tu mcm pakai misai.. :P
Tapi yang menjadi pilihan saya yang myvi silver gambar no 7..SMART gilerr..!

bella luna said...

abg khairul, rambang mata bella nak pilih,.tapi myvi yg no plat 9669 tu menambat hati, sporty and smart habis,hehe

Fadzli Amir said...

aku suka tang pintu lambo tu....memang bekenan...

awie958 said...

hehehe comel nyer anak sape la tu kan.

bila la boleh beli kete myvi wat gini...

chegu abbas said...

pintu terangkat ke atas best,,

My Life's Journey said...

duhhhhhhhhhhhh rambangnya mate ..nak semua boleh hihi :)

cik kiwi's said...

abg kerul...nak yang tayar merah!!!

Hafizzi Aziz said...

wey! jelez! hhaha..
mana nak cr kedai aksesori style2?
nak boh lampu style2 kit..

suriani azwan said...

sempoi..kalo tunjuk kat hubby saheh gigit jari...tapi myvi hat pintu koyak kot ataih mmg mantop...bila da lg autoshow habaq mai..nak p cuci mata gak...

nick dot anis said...

tak nmpak sume la abg...

Azmi Khan said...

yg first dgn yg oren tu....
style tu.....

Gua Syed said...

aku xminat myvi.. haha

CIK TOM said...

smua cun..rambang mata..

caliph shuriken said...

lawa laa keta design transformer tu ^^

Ms. LaLA said...

myvi oren tu... simple tapi cantek sgt.