Amacam blog aku....OK tak ?

Wednesday, October 26, 2011

Menara Alor Setar Autoshow..Part 2

Sebelum kita teruskan tgk pics kereta autoshow kat bawah nie...meh aku cerita skit ttg naseb "Cik T"tu yg berjaya aku tangkap .Sebenaq nya aku tak lah sekejam dan x sampai hati sampai nk cabut nyawa makhluk Allah tu..jadi aku dah lepaskan dia dlm hutan kira2 setengah batu dari rumah aku...melompat girang menatang tu bila aku lepas..hang jangan mai lagi taw ! Kalau mai lagi mmg aku sula !
































20 comments:

Adylia Qarissa said...

perghhhh!!! lawa gila kereta nie abg... ish..nak tumpang boleh tak ?? :p

My Life's Journey said...

Mat pagi bang .. hahaha lawak jugak umi bace cite abang kat atas tu ...mesti kawan baru abang tu pi tau geng baru die kat hutan serang abang lalalalala .. terkejut abang tengok die masak mcm ala tikus chef ratatui tu .. gurau je ..



Yang warna kuning ni umi suke ..cantik la ..semua kete abang tunjuk semua cantikmenawan kaulah da bom ..chayo2! bang.

ummiross said...

Hehe dah lepaskan mak Iti tu ye, lembut jugak hati khairul ni walaupun hobi ala2 'ganas' gitu, hik!

Cikgu Bada said...

lawa

Ungu Violet said...

cik T leh kawan ngan rimau lak..haha..:P

meletop tul keta2 dorang nih...huhu

-Incek Fik- said...

Kereta yang kaler kelabu tu smart.

Yang lain pon smart jugak tapi yang kaler kelabu jugak melekat di hati.


Cewahhh.. bunyi cam juri autoshow jer~

Cik Kasih said...

kreta tuk kali ni sume mngncam..lawa,co0l!

Nuar said...

cik t bro 2 jadi tikus hutan la lepas nie...

Smart arr kete2 autoshow skrg nie.. kretif smpi aku da xkenal model asal kete 2...

♥Aien Najwa♥ said...

perghhh..smart deer..=)

kazman said...

aku rasa cek ct tu mesti terus pergi batu cave celebrate depavali...haaaa3x.. lawak la kau ni...tikus pun boleh jadi citer...

Fadzli Amir said...

Kalu kat kampung memang kena bagi mati....
memang cun2 semua...!!!

Gua Syed said...

aku suke bm tu..

qhaizaa said...

geram tol tgk scissor door tu...ishhhh..huhuhuhu...

Cik Ice said...

Abg bagi amaran jangan mai..dalam hati cik T tu.."Nak masuk lepas niyh kena menyamar la.." haha.
Atoii..geram r tengok gambar2 tu..teringin nak pergi..

Norgadis Labuan said...

Cantik aa... warna kesukaan anak saya tu...

Afzainizam said...

Perrgghhh dahsyat belaka semua nyerrr mmg power betul disign semua menarik sesangat

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip pentingnya nama pemandu kedua dalam insurans kereta

CikguShikin said...

Ganasnye myvi dlm gambar ke-25

Mila Ahmad said...

gempak 2!

ctk said...

fuh..memang semart la beb...

*bagusla xbunuh Cik T..ade lg sikap penyayang..haha

arin cat said...

semart semart!!! :):)