Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, October 23, 2011

Menara Alor Setar Autoshow Oct 22 2011




















18 comments:

Fabulous Me said...

Mak ai bro! Cam robot dah!

! .HaZmi. ! said...

rugi mampoih aku x p ... huhuk

ummiross said...

Baru kelapangan nak jenguk autoshow kat sini..Memang meriah tu khairul, cantiknya cahaya lampu tu, hijau,biru, kuning semua ada...

hyz said...

wahhhhhhhhh kagum!!!!!!

Ringgo said...

awat aku takda kat sini ni ..

Abhamz said...

salam, event waktu mlm lebih meriah dgn lampu yg pelbagai ragam....hebat

Hafizzi Aziz said...

woi! x habaq buat kat menara aloq setaq..

A Crack Mirror said...

Cantik...suka mood mlm...br rasa cam wow...huhu

khaifaiz said...

bro nak request satu kete la... cuba keluarkan edisi modified kereta saga blm... nk tgk gak ni

Adylia Qarissa said...

heheee...abg just letak gambar jer?? so macam WW lak.. just letak gambar, dkna komen jer..heheeee

abah khalisha said...

dasat2

amranaiman said...

terbaik:D bro

Kazman & Sue said...

aku memang minat giler tengok autoshow waktu malam ni... nminat kat bab lampu2 tu...

Afzainizam said...

Perrgghhhh best sangat warna warni... bunyi pasti dentum-dentum...

yang pasti night audioshow mmg best

Maaf lama tak ziarah kamu semua.. Minggu lepas out station lerr...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip cari kereta terpakai proton perodua

bella luna said...

semuanya smart and superb, rambang mata bella nak komen mana satu yang paling bagus >.<

ctk said...

fuhyooo..bila la ku dapat menaiki kereta itu..huhu

Kancil 8349 said...

kereta honda nie kan...cantiknya hud dia...

hayfa humaira said...

masa 22 oct baru2 ni ada nmpak geng2 korg kot kt alor star..ramai2..memang smart ar keta..tgok xlepas2...pastu nmpak link ni kt satu keta ni..terus save dlm memory..caya la...all da bez...:)